Breaking News

4 hurtige tips til at vælge havemøbler!

Når sommeren kommer over os, så skal der havemøbler til, så vi kan nyde solen. Billige havemøbler kan sagtens virke her – men det kræver at du ved, hvad du skal kigge efter.

Derfor får du her 4 gode tips til at vælge de rigtige havemøbler – så bliver sommeren lidt sjovere!

Hvor meget vedligeholdelse er du klar på?

Møbler af træ kan være ekstremt holdbare, men de kræver altså også, at de bliver vedligeholdt. I modsætning til dette vil havemøbler af plastik kunne klare mindre, men til gengæld skal du ikke rigtigt vedligeholde dem.

Har du allerede møbler, som skal vedligeholdes, så kan du med fordel inkorporere havemøbler af træ i denne rutine.

Størrelse betyder noget

Hvis du skal sidde og spise ved et bord, så er det vigtigt, at stolene er dertil og har en god og behagelig højde.

Skal du i stedet bruge havemøbler, som du kan slænge i, så skal der være plads til det, så det ikke bliver krampet. Størrelsen betyder noget, og det er især en god idé at gå ud for at prøve de forskellige møbler, før du køber dem.

Match med resten af interiøret

Det er vigtigt, at dine havemøbler ser godt ud, og en af de nemmeste måder at sikre dette på er at have samme design i mente, som du har indenfor.

Er interiøret lyst og af træ, så før det udenfor! Er det i stedet mørkere og blødere, så kan du bruge dette udtryk udenfor. Så matcher det hele.

Husk placeringens vigtighed

Havemøbler skal placeres et sted – og er det sted ujævnt, så vil det være dumt at vælge de letteste plasticstole, som flyver væk eller vælter. Samtidig er møbler, der skal flyttes rundt, meget sværere at flytte, hvis de er for tung. Tænk derfor over, hvor havemøblerne skal stå!