Breaking News

5 aktiviteter du kan lave, når du keder dig

Der er nogle gange ikke noget værre, end når man virkelig keder sig. Derfor kommer her 5 aktiviteter du kan lave, når du keder dig – så du ikke keder dig længere!

Se TV – og få din hjerne på andre tanker

TV er den perfekte underholdning, når man keder sig. Man kan forsvinde ind i en anden verden, hvis man virkelig ser en god serie, eller man få mere at vide om verden omkring én, hvis man ser nyheder. Det er jo næsten uendeligt, hvad man kan se på TV. Eller, det kommer naturligvis an på, om man har en god TV-pakke! Du kan få Telia TV, hvor der er masser af spændende og gode kanaler – så kan kedsomheden godt pakke sammen, og du kan forsvinde ind i lige den verden, du har lyst til.

Spil et spil – med dig selv eller med andre

Der er masser af spil, man ikke behøves at spille sammen med andre. Det kan være mobilspil, computerspil – og du kan naturligvis også spille brætspil, hvis du altså har nogle at spille med. Ellers er der altid 7-kabalen. Det er en sikker vinder!

Gå en tur – lige som du vil

Du kan vælge at gå tur på flere forskellige måder. Du kan vælge at gå med et formål – måske du alligevel har set et godt tilbud et sted, som du egentlig gerne vil benytte dig af – så kan gåturen derhen være en god aktivitet. Du kan også vælge at gå en tur i skoven og lytte til musik eller podcast. Podcasts er blevet enorm populære de seneste par år, og det betyder også, at der er mange spændende bud på gode podcasts. Der er virkelig næsten lavet en podcast om alt, så det er bare med at komme i gang med at lede efter det, du synes, er spændende.

Sortér og ryd op

Der er sjældent noget så tilfredsstillende, som når man endelig får ryddet op. Det kan være bagerst i skabet, i rodet under sengen eller måske du har en hel skuffe, der bare er fyldt med alverdens ting. Hvis det er tilfældet, så kan det være en rigtig god underholdning at begynde og sortere – også fordi det giver så stor en tilfredshedsfølelse at lave noget, man har udskudt længe. Det kan også være, du mangler at sortere i noget. Måske der er en masse ting, du eller I slet ikke bruger – og så er det bare med at komme i gang!

Bag en kage eller et brød

En rigtig god aktivitet man kan lave, når man keder sig, det er at bage noget. Hvis du har mod på det, kan du prøve at udfordre dig selv og finde en kompliceret kage. Det kan også sagtens være, at du hellere vil starte ud med noget nemt og derfor hellere vil bage et brød. Det gode ved denne aktivitet er naturligvis også gevinsten, der følger med: Så er der nemlig brød eller kage at putte på bordet.