Breaking News

Ældres handel på nettet gør det nemmere at håndtere tabubelagte problemer

Når folk bliver ældre, dukker der ofte en række tabubelagte problemer op. Det er problemer som inkontinens, der både kan være svære for den ældre at tale om, men som også kan være svære for pårørende at gøre noget.

 

Heldigvis har nettet gjort det meget nemmere for de ældre selv at tage hånd om de tabubelagte problemer. Mange ældre kan i dag finde ud af at købe ting via nettet. Det gør, at de helt diskret kan anskaffe de hjælpemidler, som de har brug for.

 

Samtidig gør nethandel, at de kan få hjælpemidlerne leveret lige til døren. Det er med til at gøre en kæmpe forskel for en ældre, der er dårligt gående. En af de sider, hvor de ældre køber mange hjælpemidler og får dem leveret til døren, er Livetsomsenior.dk.

 

Nettet gør det muligt at bestille voksenbleer helt diskret

Et af de problemer, som mange ældre døjer med, er inkontinens. Man regner med, at cirka 7 % af alle danskerne lider af inkontinens, men der er mange, der ikke vil indrømme det. Hverken overfor sig selv eller over for familien eller lægen. Det gør, at de lever med et stort problem, der faktisk er helt almindeligt.

 

Med nettet er det dog blevet meget nemmere at gøre noget ved deres problem – helt diskret. De kan bestille voksenbleer og andre produkter, der kan hjælpe dem med at holde styr på inkontinensen. Det kan være pinligt at skulle gå ned i en butik og købe den, men når de handler på nettet, behøver de ikke at se ekspedienten i øjnene. Det kan i mange tilfælde være med til at gøre det nemmere at købe de mere tabubelagte hjælpemidler.

 

På en webshop som livetsomsenior.dk kan de ældre både købe bind og bleer, der kan hjælpe ved inkontinens, og særligt undertøj, der er godt at have på, når man lider af inkontinens. Mange ældre lider af en konstant frygt for, at deres tøj skal blive gennemblødt. Det kan være meget hæmmende i forhold til ens sociale liv, fordi det giver mindre lyst til at få besøg og at tage på besøg.

Levering ved døren er en vigtig del af nethandel til ældre

 

En af grundene til, at mange ældre i højere grad har taget nethandlen til sig, er, at de har mulighed for at få deres pakker leveret ved døren. Hvis man er dårligt gående, ikke ser eller hører så godt, kan det være ubehageligt at skulle alt for meget ud af sit hus. Ikke mindst, når man er alene. Og når man nu ikke har lyst til, at andre skal vide, at man har bestilt ting på nettet, kan det være svært at komme på posthuset eller et andet sted hen, hvor man kan hente sin pakke, hvis man ikke kan gøre det alene.

 

De fleste butikker, der forhandler ting til ældre, giver derfor mulighed for, at de ældre kan få leveret tingene lige til døren. Det er en god service, der også gør, at den ældre hurtigt kan få taget sine hjælpemidler i brug.