Breaking News

Beskyt din virksomhed med objektsikring!

Allerede i første kvartal af 2019 er mere end 12.000 indbrud blevet anmeldt, hvoraf ca. halvdelen af disse indbrud har været indbrud i butikker og virksomheder. Det kan derfor være vigtigt at beskytte sin virksomhed, og en måde man kan forhindre tyveri på, kan være ved objektsikring til erhverv. Hvad end du har en virksomhed, der forhandler værdifulde genstande eller blot har en virksomhed, som har møbler eller værktøjer af værdi, så kan det være smart at objektsikre disse, så du undgår tyveri.

Hvad er objektsikring?

Objektsikring til erhverv er et sikkerhedssystem, der, som navnet antyder, handler om at sikre et bestemt objekt fra tyveri. Objektsikring har til formål at detektere, hvis objektet forsøges åbnet eller brudt igennem, hvis det forsøges flyttet eller hvis det udsættes for sabotage. Netop derfor anvendes objektsikring ofte på museer og gallerier for at beskytte værdifuld kunst. Til trods for, at din virksomhed ikke forhandler kunst, kan objektsikring kan dog også være et vigtigt værktøj til at beskytte andre typer af værdigenstande i din virksomhed!

Objektsikring til alle typer af virksomheder

Objektsikring kan tilpasses stort set alt, og derfor kan objektsikring også bruges til virksomheder, der ikke forhandler værdifulde genstande, men som måske har møbler af høj værdi eller værktøj og IT-udstyr for mange penge. Derfor kan mange typer af virksomheder nyde glæde af objektsikring til erhverv.

De smarte alarmer til sikring af din virksomheds værdier findes i mange forskellige udformninger og farver, og det er muligt at finde diskrete designs, der ikke tiltrækker opmærksomhed eller fjerner fokus. Det kan for eksempel være rart med en diskret alarm, hvis du ønsker at objektsikre nye, værdifulde møbler i din virksomhed.

Med objektsikring til erhverv kan du slappe af og koncentrere dig om dit arbejde, frem for at skulle bekymre dig om indbrud og tyveri!