Breaking News

Besøg idylliske restaurant Skakkesholm i Grenaa

Er du på udkig efter et lækkert nyt sted at spise? Så er det måske værd at besøge restaurant Skakkes Holm. Restauranten ligger i Grenaa og på https://www.visitdjursland.com/restaurant-skakkes-holm-grenaa-gdk605744 kan du læse lidt mere om kontaktinformationer, åbningstider og om, præcis hvad restauranten tilbyder. Hvis du skal på en tur rundt i Danmark eller bor i det nordlige Jylland, hvor restauranten ligger, er stedet helt sikkert et visit værd.

 

Lækker dansk mad til enhver smag

Restaurant Stakkesholm tilbyder lækker mad, som vil falde i enhver smag. Stedet har både en lækker, omfangsrig buffet med alt, hvad hjertet kan begære af salater, skaldyr og meget andet og skønne a la carte retter tilberedt i den danske ånd. Stakkesholm er på grund af stedets placering og den gode stemning et rigtig dejligt sted at nyde et måltid, men ønsker du at nyde din mad et andet sted, tilbyder Stakkesholm take away. Udover den almindelige take away, kan restauranten også hjælpe dig i tilfælde af, at du skal holde et større arrangement, hvor du ønsker at servere lækker mad, som alle dine gæster vil kunne lide. Skakkesholm tilbyder nemlig hele buffeer ud af huset.

 

Smukke omgivelser og god stemning

 

Grenaa ligger i det nordlige Jylland og er Djurslands største by. Byen er en havneby i den allermest hyggelige forstand. Især om sommeren tager byen sig godt ud, men den er bestemt et besøg værd hele året rundt. Restaurant Skakkes Holm er placeret på et af byens absolut skønneste punkter, så mens du indtager din mad, kan du nyde den smukke udsigt ud over strand, havn og vand. Hos restaurant Stakkesholm er stemningen altid hyggelig, og der bliver taget godt hånd om stedets gæster. Er vejret godt, kan du efter dit måltid gå en skøn tur langs det glinsende vand på den flotte, lyse sandstrand.