Breaking News

Betonboring i kælderen her i Århus

Hej, allesammen. Jeg har gang i en del forskellige projekter mht. det nye hus lige nu. Vi er blandt andet igang med at renovere kælderen, hvorfor vi har brug for nogle, som kan komme og udføre en betonboring for os. Vi har kontaktet dem her, og de virker til at være utroligt dygtige – og det er faktisk også nogle, som jeg har fået anbefalet, så mon ikke, det nok skal blive rigtig godt? Jeg kan ikke komme mere ind på, hvad det er, vi skal have lavet lige nu, for jeg vil gerne lige kunne se lidt resultater, før jeg afslører mine planer, hehe. Ikke fordi, at der ville ske noget ved at gøre det – men jeg har det bedst med ikke at snakke et projekt til døde, før det er færdigt. Det skal nok blive godt, lover jeg jer for.

Glæder mig til, at det er overstået hernede i kælderen, for det skal nok blive virkelig fedt. Jeg er så spændt på det. Og bagefter er det overetagen, der skal have en omgang. Og det kan jeg heldigvis godt ordne selv, det hele, for jeg er lidt af en handyman, og det er jo bare dejligt. Det kan jeg godt sige jer!

images

Nu vil jeg lige gå en tur med hunden og handle ind i samme omgang. Jeg har nemlig ikke så meget i køleskabet, for jeg har ikke været hjemme i hele den sidste uge. Men det skal nok blive helt fantastisk, for jeg får gæster til aften.