Breaking News

Compaq laddare og min helt nye computer

Jeg har endelig fået sparet sammen til en ny computer, hvilket jeg er helt utroligt glad for, for der er virkelig mange gode ting ved at have en computer som studerende. Jeg kan jo godt se det smarte i at have en tablet, men jeg synes bare slet ikke, at det er lige så spændende eller noget. Så derfor vil jeg jo også noget hellere have mig en computer, og derfor har jeg også lige købt mig et par Compaq laddare, så jeg er sikker på, at jeg kan have strøm på, for jeg er typen, der hele tiden kommer til at glemme min oplader alle mulige forskellige steder, hvilket jo ikke er så godt, kan jeg vist godt sige jer.

Nå, men nok om det. Det er sådan, at jeg vil fortælle jer, hvad jeg skal til sommer, for det bliver godt nok spændende, da jeg har lejet en hytte i de Svenske skove. Det bliver noget med, at jeg tager derop sammen med et par kammerater, og det er noget, som jeg bare elsker helt vildt meget. Altså, at være sammen med mine venner og lige som være ude og mærke, at man lever. Det kan jeg godt sige jer.

images (3)

Håber virkelig, at det kører for jer, for jeg har det virkelig godt lige for tiden, og det vil jeg da så sandelig også ønske, at I har, kære læsere. Det er én ting, som er helt sikkert. Men nok om det – vi ses snart herinde igen, ikke?