Breaking News

Denne specielle stemning tilfører rustikke møbler dit hjem

Vil du gerne have en lidt anderledes stemning i hjemmet? Den skandinaviske stil er pæn og stilren, men den er heller ikke så meget mere end det. Vil du gerne væk fra de kolde farver og over til noget mere levende og spændende? Så skulle du prøve at indrette hjemmet med rustikke møbler.

Disse møbler tilfører hjemmet en helt anden varm og rolig stemning, der indbyder til rigtig dansk hygge. Et af de mest populære rustikke møbler er rustikke plankeborde. De tilfører hjemmet noget råt og en lille bid af naturen.

Du kan sagtens lade væggene være hvide eller brækket hvid, når du har indrettet boligen med rustikke møbler, da disse står i stærk kontrast til den hvide farve. Tilføj lidt fyrfadslys eller lanterner, for at skabe den helt rigtige hygge-stemning. Lammeskind passer i øvrigt også rigtig godt til dette tema.

Design dine egne unikke møbler

Går du rigtig meget op i design, og har du en klar idé om, hvad det e, du gerne vil have, så kan du gå hele vejen og få specialdesignet dine møbler. Derved har du unikke møbler, som ingen andre har magen til. Der findes producenter, såsom fantastiske, danske mobelstrom.dk, der kan føre dine tanker ud i livet.