Breaking News

Det moderne hjem

Det er et vidt begreb, men det er noget som mange jagter. De fleste vil nemlig gerne være med på moden, og eje noget af det, som er fremme på markedet lige nu. Det helt overordnede for et moderne hjem er, at der er elegante linjer, samtidig med designet er yderst funktionelt. Mange vil gerne have en pejs og noget ild, da det er noget som skaber hyggelige stunder. Dog bygges de nye og moderne huse på måder, så der sjældent er mulighed for at få en pejs og lignende. De bliver bygget så tæt, så hvis man ønsker en pejs eller en opvarmer i huset, så kan det blive en yderst stor udfordring. Det er dog ikke umuligt at få, det er dog vigtigt, at du får hjælp af nogle, som har styr på hvad de laver, så du er sikker på, at alt bliver lavet ordentligt.

Perfect Fire Nordic løsningen

Det er en samlet løsning, hvor du får din pejseindsats bygget ind i en færdig ramme, som vil være lavet af pimpsten. Oven på pejsen bliver der så placeret en skorsten, og den bliver også fremstillet i pimpsten ligesom rammen til pejseindsatsen. Det er oftest også det samme materiale, som skorstenene til store halmfyr og lignende bliver fremstillet i, og det er der en helt særlig grund til. Det er fordi de er testet til, at de kan holde til en temperatur på 1000 grader. Rammen til pejseindsatsen bliver fremstillet så stærk og solid, at den kan bære hele den komplette skorsten på toppen, helt uden der opstår nogle problemer. Det er derfor muligt at få en funktionel pejseindsats i et hus, som er af nyere tid.

Hvorfor vælge totalløsningen?

Det er altid relevant at fastslå, hvad der egentlig er af fordele ved de valg, som man skal til at tage. Før man køber noget, og specielt når der tales om pejseindsatser og lignende, så bør man overveje det et par gange. Da det ikke bare lige er noget, som man får lavet fra dag til dag. Her vil der så blive gennemgået nogle grunde til, at du skal vælge totalløsningen.

  • Det fremstilles i et enkelt og tidløst design. Du har hele pejseindsatsen, skorstenen og resten med, hvis det er du vælger totalløsningen.
  • Rammen på pejseindsatsen gør, at du kan placere den helt op ad brændbare materialer. Da rammen sørger for, at der ikke er nogle fare for, at der kan gå ild i det brændbare.
  • Du vil selv kunne vælge overfalden. Du kan blandt andet vælge mellem puds, filt, mursten.
  • Pejseindsatserne fås i tre størrelser, og de kan placeres i forskellige højder, så det passer boligen og rummet bedst muligt.
  • Indsatsen kan enten stå frit i rummet, eller den kan indbygges i væggen.
  • Pejseindsatsen er med konvektion, som vil gøre, at varmen bliver fordelt rundt i rummet.
  • Både skorstenen og pejseindsatsen er blevet godkendt gennem flere test, og derfor har de fået CE-mærket, som fastslår, at produktet er godkendt.