Breaking News

En god hjemmeside kræver godt indhold

Skal du til at i gang med at lave en hjemmeside? Der er mange måder at gribe det an på, og ikke som sådan noget rigtig og forkert måde at komme i gang på. Én ting som du dog skal være opmærksom på, når du planlægger din hjemmeside er at indholdet på din hjemmeside er alfa omega. Indholdet på din hjemmeside kommer i mange tilfælde til at bestemme hvor stor en succes din hjemmeside bliver. Indhold er ikke blot for læserens skyld – men også for søgemaskinerne. Hvis søgemaskinerne ikke kan lide dit indhold, så bliver den ganske enkelt ikke fundet, når folk søger.

Hvilke sider er de vigtigste?

Der en håndfuld sider, som stort set alle hjemmesider bør have. Det er blandt andet også disse sider, som er med at få din hjemmeside til at se mest troværdig ud.

Din forside

Du skal naturligvis have en forside til din hjemmeside. Din forside er den side, som får de fleste besøgende, så den skal selvfølgelig optimeres så godt som muligt. Sørg for at du får en ordenlig overskrift på din forside. Saml al den vigtigste information og gør det nemt at finde ud af, hvad det egentlig drejer sig om.
Sørg for at din hjemmeside har en god rød tråd. Dine læsere skal hurtigt kunne finde ud af hvor du vil have dem til at gå hen, og hvad de skal gøre som næste skridt. I samme forbindelse bør du have helt klare CTA på din hjemmeside. CTA står for call to action. Brug gerne store og meget synlige knapper, så der ikke er nogen tvivl om, hvor du ønsker at de skal klikke.

Kontakt

Din side bør også have en kontakt side. Her bør du gøre det nemt og hurtigt for dine besøgende, at finde de vigtigste ting. Du bør derfor sørge for at de nemt kan finde følgende:

  • Email
  • Telefon nummer
  • Kort
  • Kontaktformular
  • CVR
  • Andre relaterede punkter

Gør det nemt for brugeren at finde ud af, hvordan de hurtigst kan komme i kontakt. Benyt tydelige CTA’s på din side, som fx. store knapper til Kontakt Os Nu – eller lignende.

Om Os

Din om os side er der til at give brugeren baggrundsviden om jer. Du bør gå efter at få det vigtigste klart og tydeligt i starten af siden. Den besøgende har valgt at gå til jeres Om Os side af en grund, og derfor bør I gøre det nemt for den at finde, hvad de leder efter med det samme.

Få en ordenlig oversættelse

Skulle du have brug for at få din hjemmeside oversat til et andet sprog. Så er det bedste råd at kontakte en professionel, hvis du ikke selv kan klare det til punkt og prikke. Hvis det drejer sig om juridiske oversættelser, så er det endnu mere vigtigt at få det oversat ordenligt. Ved juridiske oversættelser må der ikke være nogen fejl – overhovedet ingen fejl. Her kan det i alle tilfælde være pengene værd, at bruge lidt ekstra penge på sin oversættelse.