Breaking News

En god sommerferie for hele familien

Mangler du også lidt inspiration til, hvordan du kan få en skøn sommerferie for hele familien? Og ville det bestemt ikke gøre dig noget, hvis denne ferie foregik i Danmark? Så skal du da helt sikkert overveje at tage på campingferie med en campingplads ved Fjellerup Strand. Her er der nemlig masser af oplevelser for hele familien. Læs med her og på linket og bliv klogere på jeres muligheder.

Campingplads for hele familien i Jylland

Hvis du godt kunne tænke dig en aktiv og naturskøn ferie på en campingplads for hele familien, skal du helt klart overveje Fjellerup Strands Camping på Djursland, som er en stor velholdt trestjernet campingplads til hele familien. Denne campingplads har hele 270 enheder, som er på minimum 100 kvadratmeter. Samtidig ligger de fleste af enhederne på denne campingplads ligger ud mod stranden og har derfor en skøn havudsigt. Hvis du ikke har en campingvogn, skal du ikke bekymre dig. Denne campingplads tilbyder nemlig både glampingtelte, familietelte og tre forskellige slags hytter, du kan leje. Derudover er alle børneaktiviteterne gratis, og multihallen og dens faciliteter er til fri afbenyttelse for gæsterne på denne campingplads.

De sjove børneaktiviteter

Fjellerup Strand er især for legebørn og vandhunde, da der bliver tilbudt rigtig mange aktiviteter indenfor disse kategorier. Du kan for eksempel opleve trylleri, badning og snorkling fra stranden, røren ved fisk, opleve et cirkus, komme med på en drageopsætning, leje kajakker ved Naturcenteret og meget mere. Derudover tilbyder denne campingplads også mange sportslige aktiviteter for hele familien. Du kan for eksempel spille badminton, fodbold, tennis, volley og mange andre sportsgrene på denne campingplads. Der er altså utroligt meget, du kan vælge imellem, og du vil helt sikkert ikke komme til at kede dig på denne campingferie i Fjellerup Strand for hele familien.