Breaking News

Få din hest i balance med Kranio Sakral Terapi

Er man først blevet fanget af ridning, kan det være virke umuligt at give slip på det igen. De fleste vil starte med at ride i løbet af deres barndom. Mange vil falde fra, og for de fleste vil det blot være en fase, dog vil der være nogen, der holder ved, og disse vil ofte være meget dedikerede til denne livsstil. I begyndelsen vil man blot låne en hest, da det at købe en hest er en utrolig dyr investering, hvis man ikke har tænkt sig at fortsætte med at ride. Dog er det meget naturligt, at man får en lyst til at have sin egen hest efter at have redet i et par år. En del af ridning er netop denne tilknytning, som man får til dyret, når man rider på den samme hest dag efter dag, og derudover også skal tage sig af den ved at vaske og fodre den. Før man bliver ejer af sin egen hest, vil man normalt først være ejer af en halvpart, hvor man er flere til at tage sig af hesten. Dog vil man også nå til et punkt, hvis man har redet hele sit liv, hvor man ønsker at investere i sin helt egen hest.

 

Der er ingen tvivl om, at dette hurtigt kan blive en dyr fornøjelse. En hest er i sig selv en dyr investering, men man skal derudover også investere i en del udstyr såsom foder, en ordentlig lade samt almindeligt ride udstyr. Derudover skal man konstant sørge for, at hesten er ved godt helbred, hvilket også kan blive dyrt, hvis der pludselig er noget galt. Det kan eksempelvis være nødvendigt, at man finder en, der kan levere Kranio Sakral Terapi til hesten i nærheden af Holbæk eller Slagelse. Dog vil det uden tvivl være pengene værd, og det forhold, som man får opbygget til sin hest, kan man ikke sætte kroner og ører på.

Find en hesteterapeut, som du kan stole på

Som det allerede er nævnt, vil man hurtigt opbygge et tæt og stærkt bånd til sin hest, da man bruger tid med dyret hver eneste dag. Man får et mindst ligeså tæt forhold til sin hest, som man får til sin hund, og for mange vil hesten fungere som en bedsteven. Derfor vil man selvfølgelig også gøre alt, hvad man kan for, at hesten har det bedst muligt. Dette gælder også, selvom man skal have den helt store pengepung op af lommen. Hvis ens hest har behov for kranio Sakral Terapi, vil de fleste med glæde bruge både penge og tid på at finde den rette hesteterapeut i Slagelse, så ens hest igen kan få det bedre. Når man skal finde en hesteterapeut, er det vigtigste, at man finder en med de rette kompetencer, men samtidig også, at man finder en, som man føler, at man kan stole på.

Bliv klogere på din hest

Selvom man selvfølgelig opbygger et tæt forhold med sin hest, og dermed også bliver klogere på måden, som den reagerer på. Dog vil der også være tider, hvor man kan komme udfor, at ens hest reagerer på en måde, som man ikke kan genkende. Her er det meget naturligt, at man bliver nervøs, da man dermed ender i en situation, hvor man ikke kan genkende sin hest. Derfor kan det også være en fordel, at man i denne type situationer får kaldt en hesteterapeut ind, der kan fortælle om hesten har behov for Kranio Sakral Terapi eller en anden type fysiurgisk hesteterapi. Selvom det kan virke overskridende, kan det altså være en fordel at indkalde en professionel.