Breaking News

Få dine salgstal til at vokse

Når man har en virksomhed, så har man mange vigtige opgaver, som man hele tiden skal have styr på.

Der er mange ting, som man hele tiden skal huske at holde sig opdateret med. Man skal fx huske at følge med tiden med teknologien, så man hele tiden er opdateret med det. Hvis man har en hjemmeside, så skal den huskes at opdateres jævnligt.

 

Man skal også huske på, at ens vigtigste element for salg, det er tilfredse kunder. Mange virksomheder glemmer af og til deres kunder, da der er så meget andet, man skal huske at holde sig opdateret med. Der skal man huske at følge med tiden og blive opdateret i ens kunders ønsker. Det er vigtigt, at man holder fast i ens kunder, og det gør man kun ved, at de er tilfredse med at handle hos en.

Jannich Rindom coach er en ekspert indenfor rådgivning og coaching indenfor fx salg.

 

Book en coach

Jannich Rindom tager ud og hjælper virksomheder med hvilke ting, som de burde fokusere mere på for at opnå et bedre salg.

Gode salgstal er vigtigt for, at en virksomhed kan køre rundt. Hvis man kan se, at det ikke går godt med salgstallene, så er der nogen ting, der skal ændres. Det kan ofte være svært at se det selv, når det er ens egen virksomhed. Derfor kan det være en rigtig god ide at booke en coach til at komme og se på tingene med øjne udefra.

Nogen gange kan det handle om personen bag salget, altså ejeren af virksomheden. Der kan Jannich Rindom hjælpe en person med at vækste i sig selv.

 

En af de ting, som Jannich Rindom ofte hjælper virksomheder med, det er telesalg. Det kan være virksomheder, der skal ringe til potentielle kunder for at se, om man kan få booket et møde med dem. Jannich kan hjælpe med gode råd til, hvordan at man får booket mange møder med potentielle kunder.

 

Gode uddannelser bag sig

 

Jannich Rindom har en god uddannelse bag sig. Han har en MasterClass i Salg & Markedsføring. Derudover har han påbegyndt uddannelsen som Coach. Han er tilknyttet flere virksomheder som konsulent. I en af de virksomheder fungerer han som underviser med speciale i Marketing.

På trods af hans unge alder, så har en masse erfaring indenfor sit område, som han har valgt at give videre til andre virksomheder.