Breaking News

Få en god kaffeautomat til arbejdspladsen

Kaffeautomater er uundværlige på arbejdspladser, da kaffe er med til at få folk til at vågne op om morgenen. I Danmark bliver der drukket utrolig meget kaffe dagligt, og ifølge flere undersøgelser har der vist sig, at danskerne har fjerdepladsen for at drikke mest kaffe. I gennemsnit drikker danskere 3-5 kopper kaffe om dagen. Der er forskellige meninger om hvordan kaffe påvirker menneskets helbred, og årsagerne til at drikke kaffe er også varierende fra person til person. Se her hvis du vil læse mere om kaffeautomater.

Typer af kaffeautomater til arbejdspladsen:

Flere og flere virksomheder er begyndt at investere i kaffeautomater, fordi medarbejderne er trætte af pulverkaffe. Med en kaffeautomat sikrer medarbejderne sig hele tiden at kunne få varm kaffe serveret. Hvis man selv skal lave kaffen, så vil man i mange tilfælde stå med en lunken kaffe eller en tom kaffekande. Der findes forskellige typer af kaffemaskiner, som har nogle forskellige egenskaber. Jo dyrere kaffemaskinen er, desto flere egenskaber vil den som regel også have. Der findes en kaffemaskine til et hvert behov. Instant kaffemaskiner er en model, der indeholder flere forskellige slags kaffe, så som espresso kaffe, wiener melange og cappuccino. Kaffemaskinen brygger kaffen på kort tid, hvilket er en stor fordel, hvis man har en virksomhed med mange ansatte. Kaffen er lavet på JDE bønner, som er nogle af de bedste på markedet.

 

Hvis du har en virksomhed hvor medarbejderne primært drikker espresso, så er en espresso maskine det rigtige valg for jer. Kaffen er lavet på fine bønner, og giver medarbejderne en dejlig varm kaffe med et cremet lag på toppen. Espresso maskinen er perfekt egnet til virksomheden, hvor der ikke er så meget plads. Espresso maskinen kræver ikke meget plads og kan nemt opbevares på et køkkenhjørne. Der findes forskellige former for espresso maskiner, som har forskellige brygningsegenskaber. En model kan brygge et bestemt antal kopper, imens andre modeller kan brygge hele kander.

Filterkaffemaskiner er perfekt egnet til både store og små virksomheder. Filterkaffemaskinen kan vælges efter funktioner, så den passer til antallet af medarbejdere på arbejdspladsen. Kaffen er i god kvalitet og giver medarbejderne en god smagsoplevelse. Denne kaffemaskine er også perfekt egnet til kunder, da den nemt kan stå i et hjørne uden at fylde for meget.

 

En kaffemaskine er en glimrende løsning til arbejdspladsen, da der i Danmark er 84% der drikker kaffe i løbet af en arbejdsdag.

Kaffes påvirkning på mennesket:

At få kaffe er en fast rutine hos mange danskere, og mange kan slet ikke starte dagen uden en varm kop kaffe. Den enkelte medarbejder har præference for en bestemt type kaffe således, at man helst vil undgå pulver kaffe. Ifølge undersøgelser er kaffe med at styrke samarbejdet på arbejdspladser og er med til, at medarbejderne bedre kan koncentrere sig om jobbet. I mange tilfælde præsterer medarbejderne også bedre. Kaffe er også med til at knytte medarbejderne bedre sammen, da de har kaffepauser tilfælles. Ifølge statistikker er der omkring 89% som snakker med deres kollegaer i kaffepausen. Det er lige meget hvilken type kaffemaskinen man vælger til arbejdspladsen – så længe kaffen er af god kvalitet, så er medarbejderne tilfredse.