Breaking News

Få en oplevelse for livet med et krydstogt på Rhinen

Hvis du gerne vil opleve Europa på en helt anden måde, end man normalt gør, kan det være en god ide at tage på et flodkrydstogt på Rhinen. Det kan for eksempel være et krydstogt, hvor du rejser fra Basel i Schweiz til Amsterdam i Holland. Undervejs oplever du flere forskellige europæiske byer. Det er derfor en god måde at opleve mange forskellige steder i Europa. Samtidig er det en enestående chance for at se byerne og husene langs med en af Europas vigtigste vandveje. Læs mere på

http://www.panterrejser.dk/flodkrydstogt-basel-amsterdam-strasbourg-ruedesheim-koblenz-koeln-busrejse

 

Basel, hvor turen starter, er en smuk gammel by. Det er samtidig også Schweiz’ tredjestørste by, hvilket giver god mulighed for at gå på restaurant, museum og generelt oplev noget kulturliv. Fra Basel sejler du til Strassbourg, der er en meget sammensat på. Du har både den moderne bydel, hvor Europaparlamentet holder til. Samtidig har du også den gamle romantiske bydel, som er værd at bruge tid på at udforske. Det giver byen nogle spændende kontraster.

Næste dag oplever du hele tre byer på dit krydstogt, nemlig Speyer, Mannheim og Mainz. Næste dag de to byer Rüdesheim og Koblenz, inden du på dag syv ankommer til Köln. Byen har været en vigtig by i Europa siden middelalderen. Du vil derfor naturligvis kunne finde en masse spændende steder at besøge. Den sidste dag ankommer du til Amsterdam, hvor turen slutter.

Gode forhold og masser luksus ombord på båden

Det er meget forskelligt, hvad man forbinder med et krydstogt. Når du skal på krydstogt på Rhinen, kan du regne med en stille og afslappende oplevelse. Du får din egen kahyt, hvor du kan trække dig tilbage og slappe af, når du har brug for det. Derudover er der stor morgenbuffet hver morgen og frokost og aftensmad er som regel også inkluderet. Det giver dig god mulighed for at nyde noget lækker mad, der for mange er en del af en god rejse.

Du kan også bare drikke løs af kaffe, vand, vin og øl. Fra klokken ti om morgenen til midnat er det nemlig gratis. Det giver dig god mulighed for at nyde en kop kaffe på dækket med udsigt til gamle europæiske slotte uden at have den irriterende tanke i baghovedet, at det da godt nok havde været en lidt dyr kop. Det giver dig også mulighed for at nyde en fyraftensøl og snakke om dagens oplevelser med de andre passagerer.