Breaking News

Få skygge på din terrasse når du har lyst

I sommerhalvåret er der få ting, som føles bedre end at sidde ude på sin terrasse og få massere af sol og en drink i ny og næ. Ligeledes er der få ting, der er mere afslappende end at sidde ude på terrassen i de lyse, varme sommeraftener og nyde et godt selvskab med grill og en masse lækker og kølig vin.

Dog kan solens stråler blive en tand for meget af og til, og man har derfor af og til behov for at krybe i skygge. Særligt om aftenen og til frokost når der skal spises kan det være rart at søge med skyggen, så man kan nyde sin mad i mere svale omgivelser. Derfor er der mange husejere, der vælger at installere markiser over deres terrasse, så man hurtigt kan komme i skygge, hvis man har behov for det.

Kom i skygge nemmere end nogensinde!

I gamle dage skulle man selv med håndkraft dreje sin markise ud, men det slipper man for i dag. Langt de fleste nye markiser er nemlig automatiseret, så man ikke skal gøre andet end at trykke på en knap, så kører markiserne ud af sig selv. Du skal med andre ord ikke engang rejse dig fra din lænestol, hvis du har behov for skygge eller skal gøre klar til frokosten.

Markiser i dag har fået et mere neutralt look, som passer til de fleste huse. Ofte rulles de ind i en sort bjælke, som er placeret over terrassen, hvorfra markisen ruller ud. Selve stoffet i markisen er oftest i en neutral farve, så det ikke ødelægger looket på terrassen når markisen er rullet ud. Du får altså et neutralt og elegant look når du installerer markiser i dag. Markiserne har også den fordel, at du hjælper med at holde huset køligt. Hvis du har nogle store vinduespartier, så kan det hjælpe på varmen inde i huset at have markiser, som skygger inde døre, ellers risikerer du, at huset kan blive ulidelig varmt om aftenen.

Hvad koster det at få installeret markiser?

Prisen på at få installeret markiser svinger selvfølgelig afhængigt af hvilken type markise der skal installeres, hvor de skal være og hvor lange de skal være. Men hvis du vælger at få installeret markiser hos et firma som for eksempel Gundsø Markiser, og du gerne vil have markiser der giver skygge på din terrasse, så kommer det til at koste i omegnen af 8.500 for 2 meter markise. Som sagt, så varierer prisen, og det er også afgørende hvilket materiale du vælger, hvilket materiale markisen skal installeres på og om den skal være automatisk eller manuel. Markisen giver dig dog den frihed, at du kan søge skygge når du vil, og ikke er begrænset af det areal en parasol kan give dig.

Hvis du bare gerne vil have vinduesmarkiser, der giver lidt skygge inde i huset og holder huset nedkølet, så ligger prisen selvfølgelig en helt anden. Dog er der stadig variationer i prisen.

Skriv et svar