Breaking News

Fedtfrysning

Har du længe været træt af, at du ikke kan få tabt de sidste kilo? Der findes heldigvis gode alternativer, der giver mulighed for at reducere fedtpotenser ved hjælp af en alternativ behandling. Fedtfrysningen er de seneste år blevet mere og mere attraktiv. Behandlingen er især en fordel for dig, der ikke ønsker et kirurgisk indgreb. Læs mere nedenfor og bliv klogere på, hvad en fedfrysning kan.
Behandlingsform
Først og fremmest er det væsentligt at vide, om du i det hele taget har gode grunde til at overveje en fedtfrysning. En sådan behandlingsform er for dig, der enten ønsker at komme i gang med et vægttab, eller som ønsker at afrunde det. Hvis du har tabt dig meget, kan der nemlig fortsat sidde løst hud enkelte steder, som kan være til stor frustration. Ved at prøve en fedfrysning er du sikker på, at det overflødige hud vil blive reduceret ved hjælp af et kølingssystem.
På de fleste klinikker bliver der anvendt specielt teknolog, der skal kunne fryse fedtceller på baggrund af kølingssystemet. Reduktionen giver således et positivt udfald, hvor du er sikker på, at alt fedt formentlig forsvinder i første omgang. Fordelen er blandt andet, at behandlingen udelukkende kan tage udgangspunkt i fedtfrysningen. Det betyder, at du kan undgå kirurgisk indgreb og dermed få en sikker form for fedtreduktion. Du kan med fordel lede efter en god og effektiv fedtfrysning, så du kan vække problemet til livs.

Få en uforpligtende konsultation
Hvis du fortsat er i tvivl om, hvorvidt behandlingen kan imødekomme dine behov, kan du med fordel booke en uforpligtende tid. Generelt er behandlingen effektiv, og allerede ved første behandling vil du opleve, at fedtdepoterne bliver reduceret allerede med det samme. Hvis du efter første behandling ønsker at fjerne yderligere fedt, kan du overveje en ekstra behandling. Det er i dette tilfælde altid en god idé at afstemme med klinikken, hvorvidt det kan lade sig gøre at få foretaget endnu en behandling.
Indimellem kan det være svært at bruge træningen til at træne alt væk, hvis du har et brændende ønske om at tabe dig. Det kan nemlig i visse situationer være en umulig kamp at fjerne fedtdepoter.
Bivirkninger og risikoer
Som udgangspunkt er det begrænset, hvor mange risikoer og bivirkninger der er forbundet med en fedtfrysning. Dog bør du være opmærksom på, at der den første uge kan forekomme mindre smerter, blå mærker eller en følelsesløshed enkelte steder. Hvis smerten tager til, kan du sagtens bruge smertestillende til at lette smerten. Dog er det sjældent, at det er voldsomme bivirkninger. I den forbindelse er der altså mulighed for at gå på arbejde umiddelbart efter, at du har fået foretaget behandlingen. Det er nemlig meget begrænset, hvor mange bivirkninger der er forbundet med en fedtfrysning.
Men hvornår kan du se resultatet? Det begyndende resultat kan du først se to uger efter behandlingen. Dog er det endelige resultat lidt længere om at kunne ses. Her må du bevæbne dig med tålmodighed. Du kan umiddelbart forvente, at der går op til 12 uger, før resultaterne bliver synlige.