Breaking News

Find den perfekte julesweater til december måned

Når julen varer lige til påsken, så kan man lige så godt gå i gang med at lede efter den helt perfekte julesweater i god tid. Det er en tradition hos mange familier at man skal være iført julesweater til f.eks. juleaften, julehygge eller julefrokoster. Julen er hjerternes fest, så der skal selvfølgelig ikke spares på noget i december måned. Der findes mange lækre sweaters på markedet, så det gælder om at give sig god tid til at kigge på de forskellige varianter. Hvis du går i gang i god tid, så er du sikker på at have en ny sweater når det nærmer sig d. 1. december.

Inden du køber sweateren:

Generelt så er julesweaters fremstillet i bomuld, da denne garntype ikke generer huden. Bomuldsgarn er blødt og føles behageligt mod huden. I gamle dage blev tøjet fremstillet i kradsende garn, hvilket gjorde, at det var ubehageligt at føle garnet mod huden. Man skal være opmærksom på hvilken størrelse man køber sweateren i. Nogle modeller er korte i længden, så hvis man er en høj mand, så kan det godt være, at man skal købe den et nummer større. Julesweaters til herre fra julesweaterbutikken har en normal pasform i forhold til hvad man bruger normalt. Denne butik bruger mange danskere igen og igen, da julesweaterne er fremstillet i god kvalitet og er super dejlige at have på, når det er koldt udenfor.

 

Det kan være en god ide at lede efter en sweater i god tid, da der ofte er udsalg i butikker samt online hjemmesider. Om sommeren er der ikke lige så stor fokus på julen, så i denne periode er der helt sikkert tilbud at finde. Nogle gange kan det godt betale sig, at man køber sweaterne til hele familien på en gang. Hos nogle butikker kan man få noget mængderabat eller spare noget porto.

Mange varianter på markedet:

Det er meget forskelligt hvad mænd kigger efter, når de skal købe en ny julesweater. Nogen koner vil gerne have at mandens sweater matcher til hendes, så man rigtig kan se at de er et par. Både mande og kvinde sweaters minder om hinanden, da man kan købe dem i de samme farver samt med samme motiver. Det er meget populært at købe modeller med et julemotiv, så som julemanden, gaver eller Rudolf. Der sælges mange julesweaters til mænd i farverne blå, grøn og rød. Hvis man er meget modig, så kaster man sig ud i en sweater med mønstre i forskellige farver.

 

Det er muligt at købe sweaters med LED-pærer, så man ikke er i tvivl om, at du er til stede i lokalet. I tøjet sidder der en lille LED-pærer, som selvfølgelig er årsag til det blinkende stykke tøj. Når man sammenligner køb af sweaters til mænd og kvinder, så er der langt flere kvinder som køber tøjet med LED-pærer. Dette bunder nok i, at mange mænd syntes, at det er for meget med blinkeriet. Ifølge en spørgerundersøgelser finder mange mænd det ikke maskulint og er bange for, at man vil misforstå deres seksualitet. Børn elsker blink og farver og langt de fleste drenge har ikke noget imod at forældrene køber en sweater med LED-pærer.

 

Selvom både mænd og kvinder leder efter det samme produkt, så er det ikke ensbetydende med, at de går efter de samme parametre. Kvinder går som regel efter pasformen og udseende på sweateren. Man vil gerne se godt ud og føle sig tilpas i den. De fleste mænd plejer at være mere afslappede og have mindre krav i forhold til kvinder. For manden er det vigtigt, at julesweateren passer i længden og at den ikke skiller sig ud fra andre sweaters. Mænd er typisk mere neutrale i tøjet i forhold til kvinder hvilket gør, at mænd har noget nemmere ved at finde en sweater med det samme.