Breaking News

Find det bedste kvartsglas til industri og erhverv

I det fleste virksomheder er det nødvendigt, at man har noget helt specielt udstyr. Sådan er der brug for så meget, og det er der råd for, når man skal have fat i disse ting. Det kan være, at man har en virksomhed med et laboratorium, og her kan der være brug for det, man kalder kvartsglas. Det kende de fleste nok til, der har en virksomhed med et laboratorium.

 

Kvartsglas er designet til at kunne holde til meget høje temperaturer. Mere teknisk, hvordan det fungerer, kan du læse meget mere om herunder. Kvartsglas kan udover at bruges til skueglas også bruges til mange ting lige fra lyslederkabler til vandrensning med UV-lys. Der findes altså en hel del ting, kvartsglas kan bruges til, og derfor er der mange virksomheder, der er glade for at købe det ind.

 

Hvordan fungerer kvartsglas?

Der findes en del tekniske termer, der kan forklare effektiviteten af kvartsglas meget detaljeret. Man kan dog også forklare det på en noget mere simpel måde, hvilket det vil blive gjort her. Som nævnt kan kvartsglas modstå meget høje temperaturer – faktisk helt op til 1000 grader.

 

Derudover har det også en høj transmission fra UV-området til IR-området. Det kan altså bruges til at transmittere fra ultraviolet lys til infrarødt lys. Derudover har kvartsglas også en ekstremt lav udvidelseskoefficient, hvilket betyder at det ikke kan hærdes.

 

Når man taler om kvartsglas, så taler man om tre forskellige typer. Det er netop typerne Fused quartz, Synthetic quartz og Fused silica satin. Fused quartz er den mest anvendelige type af kvartsglas, og derfor kaldes den også naturlig kvartsglas. Det er lavet af 99 % specielt sand, der bliver smeltet og lavet om til glasset.

 

Derudover er der synthetic quartz glas, der er lidt ligesom det naturlige kvartsglas, men det er bare bedre. Grunden til, at det er bedre, er fordi det er meget renere, end den naturlige kvartsglas er. Det har derved også tilnavnet syntetisk kvartsglas.

 

Den sidste kaldet silica satin skiller sig ud fra, at det ikke er blankt, men derimod mat. Den slags kvartsglas brugs blandt andet til rør. Som virksomhedsejer, der har brug for kvartsglas, har man højst sandsynligt en forståelse for, hvad man skal bruge. Og der findes faktisk flere forskellige udbydere, der online tilbyder salg af kvartsglas til industri og erhverv.