Breaking News

Find det perfekte kostume til sidste skoledag

Inden længe er det sidste skoledag. Traditionen tro skal de elever, der går ud af skolen – hvad enten dette er folkeskole eller gymnasiet – klæde sig ud. Det kan dog være svært at finde inspiration og den perfekte udklædning, men der er heldigvis hjælp at finde. Om du er en dreng eller en pige, og lige meget om du er på udkig efter en sjov, uhyggelig eller sporty udklædning, kan du med garanti finde et sidste skoledag kostume, der passer perfekt.

 

Sidste skoledag kostume til piger

Udklædningen er forskellig, hvad enten du er en dreng eller en pige. Hvis du er en pige, har du med stor sandsynlighed en anderledes idé og forestilling om dit sidste skoledag kostume, end dine drenge-klassekammerater har.

 

Som pige kan du eksempelvis købe en Hawaii-udklædning. Dette kan drenge også bære, men kostumet ser ofte anderledes ud, når det er piger, der klæder sig ud. For piger indebærer dette som regel et farverigt skørt, en blomsterkrans rundt om halsen eller rundt om hovedet, og hvis vejret er til det, kan du også købe kokosnødder som bikinitop. På den måde får du en udklædning, der får tankerne hen på sol, ferie og fest.

Du kan som pige også bære en mere sporty udklædning. Dette kan være en specifik sportsgren som cheerleading eller fitnessinstruktør, eller du kan iføre dig et par rulleskøjter. Du kan også blot klæde dig mere overordnet ud, ved blot at bære et miniskørt, svedbånd og sætte håret op. Sportsudklædning er en bred kategori, og du kan let finde et kostume, der passer til denne genre.

 

Om du vælger Hawaii, sport eller noget helt tredje, skal du dog huske tilbehøret. En udklædning er aldrig den samme, uden accessories der passer til outfittet. Som pige er det oplagt at købe en lang paryk, falske øjenvipper eller en særlig make-up, der gør sidste skoledag kostumet helt unikt.

 

Sidste skoledag kostume til drenge

Lige som for piger, findes der kostumer, som egner sig bedst til drenge. Disse kostumer kan piger også ifører sig, men det er udklædning, som drenge ofte vil ty til som sidste skoledag kostume.

Du kan som dreng eksempelvis klæde dig ud som din yndlingssuperhelt. Hvad enten dette er Batman, Supermand eller Spiderman, kan du med garanti finde et kostume, der ligner disse. Er du større fan af skurkene, eller ønsker du blot en mere uhyggelig udklædning, kan du også finde et kostume, der får dig til at ligne Jokeren, Two-Face eller en tredje superskurk.

Du kan som dreng også klæde dig ud som noget mere virkelighedsnært. Et populært sidste skoledag kostume for drenge er politi eller brandmand. Køber du den rigtige uniform, vil enhver kunne se, hvad du er klædt ud som, og denne udklædning er dermed let at udføre. Du kan også klæde dig ud som fange, og på den måde skabe en udklædning sammen med dine venner, der kan være politimændene, der fanger dig.

Er du mere til et sjovt kostume, kan du med fordel klæde dig ud som et dyr. Der findes alverdens heldragter, øre, haler eller knurhår, der kan få dig til at ligne dit yndlingsdyr. Denne udklædning vil med garanti falde i enhvers smag, og du kan let gøre udklædningen gennemført og detaljeret med det korrekte kostume.

Som det gælder for piger, er det også vigtigt, at drenge har de rigtige accessories. Tilbehøret er prikken over i’et til dit sidste skoledag kostume. Med de korrekte gadgets, er enhver udklædning fuldendt. Dette kan være en hat, der passer til dit outfit. Det kan også være et falsk overskæg, der gør kostumet mere realistisk.