Breaking News

Flytter du til Aabenraa? Gør dit nye hjem klar til indflytning

Du har klaret alt papirarbejdet. Aftalen er i hus – så at sige – og dit nye hjem er betalt. Nu skal du bare flytte alle dine ting fra det gamle hus til det nye. En flytning er en god mulighed for at skifte ud i dine gamle ting og eventuelt eksperimentere med en ny indretning og livsstil.

Så hvor kan du starte?

Skift farverne ud – ansæt en maler til arbejdet

Selvom du er ellevild med din nye bolig, kan der være nogle steder, hvor du vil sætte dit eget præg. Det ses ofte i behovet for at få malet både indendørs og udendørs.

Maling kan gøre rigtig meget for et hus’ udseende. Et hus med en facade, der er ved at skalle af, er ikke særlig pæn at se på, og det får din bolig til at virke kedelig og dårligt vedligeholdt. Derfor er der måske behov for, at du får malet udendørs, når du flytter ind. Så ser huset nyt og friskt ud, og du får signaleret til nabolaget, at der er flyttet nye folk ind.

Det er selvfølgelig også fristende at male indenfor. Vi har ikke alle den samme smag, så du er måske ikke helt vild med de tidligere ejeres farvevalg i diverse rum. De fleste foretrækker rum i meget bløde og lyse farver, da lyse farver får rummet til at virke større, og så er for eksempel hvid en farve, du kan matche med hvad som helst. Det er således let at indrette rummet.

At male hele huset kan dog være et stort projekt, så det er en god idé at hyre en professionel maler. En professionel maler kan gøre underværker for dit hjem og det vil være alle pengene værd.

Køb nye møbler

En flytning giver dig mulighed for at rydde ud i gamle møbler. Det kan være en god idé at skille dig af med møbler, du ikke kan lide længere, før du flytter, for det sparer dig for en masse besvær, når du skal flytte ind.

Ligeledes giver det dig mulighed for at lægge din stil om. Når maleren er færdig, bør du altså købe splinternye møbler – eller møbler fra genbrug – og prøv at indrette dig anderledes end du gjorde i din forrige bolig. Det kan give din tilværelse et frisk pust og en følelse af, at det her virkelig er en helt ny start eller et nyt kapitel i dit liv.

Skriv et svar