Breaking News

Fornuftige kopimaskine priser til din virksomhed

Vi kender det alle på en arbejdsplads. Kompetencerne og ressourcerne skal allokeres til de rette mennesker, så tiden ikke spildes. Hos vores firma skal vi ofte foretage en masse kopier, og derfor skal vores kopimaskiner også bare spille.

Vi har i lang tid haft problemer med vores tidligere kopimaskiner, så vi gik i gang med at finde de bedste kopimaskine priser.

Prisen på kopimaskinerne er egentlig underordnet, for vi vil bare have at det fungerer, så vores udviklere, eller andre dyre medarbejdere, ikke skal bruge tid på at skifte toner eller reparere vores kopimaskine.

 

BCO har god kopimaskine priser

Kopimaskine priser

Da vi er en virksomhed i Københavnsområdet begyndte vi at lede efter kopimaskine priser i vores område.

Vi fandt frem til en virksomhed, der hedder Business Center Ørestad. De er Guldpartner ved det mærke som vi altid har været tro til – nemlig Xerox.

Alle medarbejderne kender til deres kopimaskiner, og ved hvordan de skal behandles.

Derfor skulle det også være Xerox, og Business Center Ørestad kan skræddersy en aftale så du samtidig får kopimaskiner til gode priser.

 

Moderne kopimaskiner til gode priser

 

Det er rart at være i selskab med gode mennesker, der ved hvad de laver. Hos Business Center Ørestad er vi fuldt ud tilfredse med deres service og deres kopimaskine priser.

Xerox produkter er meget pålidelige og har en meget høj ydeevne. Det vigtigste for os, når vi skal have kopiløsninger, er at det bare skal virke.

Indtil videre har vi haft BCO’s løsning i en måned, og der er ikke en finger at sætte på deres produkt og service.

 

God service trods gode kopimaskine priser

 

Selvom deres kopimaskiner kan fås til rigtig gode priser, så lemper de ikke på deres gode service.

Vi har ikke haft behov for det endnu, men de har sagt at hvis vi har behov for det, så kommer de hjertens gerne forbi og fikser det.

Indtil nu er der ikke en finger, at sætte på deres service og vi kan i den grad anbefale BCO som din kopimaskine partner.