Breaking News

En god arbejdsdag kræver godt arbejdstøj fra F. Engel

Når man arbejder med erhverv, hvor man skiftende er udendørs og indendørs i forbindelse med en lang arbejdsdag og derudover også ofte skal bøje kroppen i akavede positioner, eller kunne sidde længe og støtte på knæ og hæle er det vigtigt at have det rigtige arbejdstøj. F. Engel Workzone har i mange år leveret det bedste arbejdstøj til håndværkere af alle typer, og er fortsat nr. 1 på listen over det mest kvalitetsbevidste, komfortable og købte mærke for de mange virksomheder i Danmark, hvor arbejdstøj udleveres ved ansættelse, eller forventes at blive indkøbt af den nyansatte.

Der findes mange forskellige typer af arbejdstøj og tilbehør i F. Engel varesortimentet, hvorfor man som arbejdsgiver kan tilbyde sine medarbejdere det bedste af det bedste hele vejen igennem. Når man har et fysisk krævende arbejde er komforten vigtig, da man ellers hurtigt kan blive irriteret, overophedet eller få deciderede smerter i længden ved at skulle arbejde i forskellige stillinger og samtidig være beskyttet mod eventuelle arbejdsskader. En af de vigtigste kvaliteter ved arbejdstøjet fra F. Engel er den gode pasform og høje kvalitet, der gør at man ofte ikke lægger mærke til at man har tykt og slidstærkt tøj på mens man arbejder.

  1. Engel har arbejdstøj til de fleste jobtyper

Forskellige erhverv kræver forskellige former for arbejdstøj, dette kan være i forbindelse med selve komforten omkring arbejdspositioner som tidligere nævnt, eller det kan være i form af selve arbejdstøjet udformning og tilbehør som hængelommer, remme og andet, der kan hjælpe til med at holde værktøjet på plads og indenfor rækkevidde når man arbejder. F. Engel har specialiseret sig i at tilpasse deres produkter så det passer perfekt til langt de fleste former for håndværksarbejder. Derudover findes varerne i sortimentet fra F. Engel i mange forskellige farvenuancer, hvilket gør at man som virksomhed kan tilpasse dette til virksomhedens logo, som en service til virksomhedens kunder. Det er muligt at sammensætte hele ens arbejdstøj fra inderst til yderst med varer fra sortimentet hos F. Engel, da det ikke udelukkende er arbejdsbukser, der leveres herfra, men også svedabsorberende og ventilerende t-shirts, shorts, overalls, jakker, veste, man kan endda få bælter og seler.

  1. Engel sikrer dig mod standardskader i løbet af en arbejdsdag

Selv om man er håndværker er det utrolig vigtigt, at man har komfortable arbejdsstillinger, derfor kan man fra F. Engel også tilkøbe accessoires til ens arbejdstøj, således at den ønskede komfort opretholdes resten af ens arbejdsliv. Dette kan være i forbindelse med knæpuderne i ens arbejdsbukser, der er en vigtig del af korrekt arbejdstøj for mange håndværkerfag, hvor det er påkrævet at man skal kunne sidde på knæ i lang tid for at gøre sit arbejde. Dette kan eventuelt være i forbindelse med malerfaget, elektrikerfaget eller murerfaget, hvor arbejde i gulvhøjde er en essentiel del af ens arbejdsdag. Ens knæpuder vil med tiden blive mere og mere slidt, hvilket vil sige at de efter et stykke tid ikke giver optimal støtte.