Breaking News

Gør noget godt for dig selv – få en massage

En god massage kan være den ultimative form for selvforkælelse. Efter en time, hvor man er blevet æltet godt og grundigt igennem, oplever man en helt særlig følelse af ro og velvære.

Massage behøver dog ikke kun være noget, man får for nydelsens skyld. Det er en gammel terapiform, der er blevet brugt i over tusind år til bl.a. at afhjælpe skader og lindre smerter.

Smertelindrende massage

Massage kan lindre forskellige former for smerter. Det kan f.eks. være ømme muskler efter træning eller overanstrengelse. Det kan også være hovedpine, nakkesmerter eller andre former for muskelspændinger.

Massage kan også fungere som en naturlig smertelindring under fødsel. Her er det især massage over lænden, der kan føles rart og lindrende for den fødende. Samtidig kan det give en god kontakt og forbindelse mellem kvinden, der føder og hendes partner eller jordmoder, der giver massagen.

Få massage i dit eget hjem eller på din arbejdsplads

Man har ikke altid mulighed for selv at komme hen til en massør. Det kan f.eks. være fordi, man har så svære smerter, at man ikke er særlig mobil. Det kan også være fordi, man ikke har mulighed for at sætte tid af til transporten. Uanset grunden, kan det være en fordel for mange at få en massør til at komme til deres hjem, eller et andet sted. På den måde kan man få en professionel massage der, hvor det passer en bedst.

Flere arbejdspladser har også faste aftaler med massører. Her kommer massøren ud på arbejdspladsen f.eks. en fast dag hver anden uge, og medarbejderne kan booke tid til en massage. Det kan afhjælpe skader og smerter, der kan opstå, hvis man f.eks. arbejder i belastende arbejdsstillinger. Sådan en ordning kan også være et personalegode, der er med til at give et godt arbejdsmiljø.

Vælg en registreret behandler

Når man skal vælge en massør, er det en god idé at lave lidt research, så man kan føle sig tryg og sikker på, at man får en god behandling. Det kan være, man foretrækker at få massage af en kvinde eller af en mand, eller at man har særlige allergier, der skal tages hensyn til. Man kan også vælge at kigge efter en massør, der er registreret alternativ behandler, også kaldet RAB-registreret. Når en massør er RAB-registreret, betyder det, at han eller hun opfylder en række faglige og uddannelsesmæssige krav. Det kan give dig en tryghed, som er med til at gøre massagen til en god oplevelse.