Breaking News

Hårfjerning professionelt til kvinder og mænd

Både kvinder og mænd kan have et ønske om at få fjernet noget af deres hår mere permanent og professionelt. Få minimeret ens hårvækst på mest ordentlige og sikkerhedsmæssig vis. Det er et ønske og behov, som er vigtigt, du tænker om en ekstra gang. Det er en synd og skam, hvis behovet og ønsket ikke kommer indefra, men fra et pres fra andre og i et håb om at passe ind bare. Du kommer aldrig til at passe ind og føle dig helt ved at være en anden, end den du er. Til gengæld kan alle heller ikke gøre for en stor hårvækst eventuelt. Det kan være hårdt at gå at være utilfreds konstant. Så kan hårfjerning med laser være det helt rette for dig uanset køn.

Et problem for mange kvinder med hårvækst

Som mange er bekendte med, er det enormt almindeligt at kvinder, endda helt unge piger, fjerner deres hår mange steder på kroppen i rigtig stor grad. I Danmark og i hele den vestlige verden, er det nærmest en selvfølge, at kvinder både fjerner hår på benene, under armene og forneden, så ingen synlige hår er til at få øje på en sommerdag på stranden. Rigtig mange kvinder gør dette får deres egen skyld, og det er også bare helt i orden, at have et behov for at hårene skal fjernes hyppigt.

Så længe det omvendte er accepteret. Det skal det være i året 2021, der skal kvinder kunne gå rundt ubarberet, uden at de skal ud skammes, tilsvines og bagtales. På lige fod med en mand jo. Der er ikke kun et rigtigt billede eller udgave af kønnene.

Har du bare lyst til, at din hårvækst skal minimeres, er det et oplagt råd at give, at det er en professionel og sikker laser hårfjerning og behandling, du får foretaget. En god behandling hos en eller nogen, der er ekspert i brugen af en x-laser, laser hårfjerning og viden om mennesket hårvækst.

Mænd, hårvækst og laserhårfjerning

Får manden har synlige hår på kroppen også i større grad sjældent skabt ramaskrig eller været et chok for nogen. Dette skyldes nok også bare de helt klassiske kønsroller og kvindeundertrykkelsen, der jo har domineret fra helt gamle dage op igennem de forskellige tidsaldre og først er blevet sat en stopper for her i vores moderne tider i vores del af verden. Ikke at hverken mænd eller kvinder ønsker denne forskelsbehandling, men at vi derfor har vendt os til, hvordan en “rigtig”, klassisk mand godt kan gå rundt modsat en kvinde. At det har været til mandekønnets fordel i de gamle dage, at fri hårvækst også bare blev det ideelle mandebillede.