Breaking News

Har fået et par knyttede armbånd af en veninde

Jeg har en rigtig god veninde, som jeg virkelig elsker, og ham har jeg ikke set i lang tid, fordi at hun har været ude at rejse. Da det var sommer, så jeg hende sidst, Da jeg mødtes med hende nu her, havde hun nogle rigtig flotte knyttede armbånd med, som hun gav mig, og det gjorde mig virkelig glad, for det var nogle, som hun havde købt på sin ferie, hvilket betyder, at hun har haft mig i tankerne, og det er jeg jo rigtig, rigtig glad for, skulle jeg hilse at sige. Det er én ting, som er helt sikkert.

images (3)

Nå, men nu vil jeg gå mig en rigtig lang tur med noget god musik i ørene, for lige nu er jeg henne hos mine forældre, og jeg bor fem kilometer væk, så jeg skal ud på lidt af en gåtur, men det skal nok blive godt, for jeg går i et raskt tempo, og det er jo bare rigtig, rigtig dejligt, for så kan jeg gå og tænke lidt over tingene. Jeg er også igang med at skrive en sang, hvorfor jeg virkelig elsker det der med at gå en tur, for på den måde får jeg en masse god inspiration, og det er jo rigtig fedt. Det er virkelig en lækker måde at udtrykke sig på, det der med at skrive sange. Det synes jeg i hvert fald selv, og det er jo bare helt vildt fedt. Kan I have det alt for godt, jer der læser med herinde? Vi ses.