Breaking News

Hej København, MassageKompagniet og masser af vin

Godt nytår til jer alle fra mig her på bloggen!

Her i løbet af Januar flytter jeg til hovedstaden, og jeg glæder mig bare så meget! Jeg har ikke lavet meget andet her de sidste par aftener end at sidde og læse om alle de fede ting, som ligger i nærheden af hvor jeg skal bo. Jeg flytter ind på Østerbro, og jeg har fundet en rigtig god side, hvor man kan se alle mulige butikker og sådan i nærheden. Én af de ting som jeg er blevet rimelig klar på er massage. Jeg kan se at der bl.a. ligger noget der hedder MassageKompagniet her i København- se her. Det bliver bare så fedt at bo tæt på alt det der sker. Jeg er jo oprindeligt fra en mindre by på Sydvest Sjælland, og det var faktisk ikke ret ofte, at jeg kom ind forbi hovedstaden.

Jeg har også set inde på den hjemmeside at der ligger nogle vin barer rundt omkring i området, og det glæder jeg mig bare helt vildt meget til at komme ud og prøve med veninderne. Jeg har kun været på vinbar et par gange før, og det var bare så mega hygge. Det vil jeg helt klart foretrækker før mange andre steder.. Eller i hvert fald hvis det er lige så hyggeligt, som det var dengang i Madrid. Det krydser jeg bare fingre for.

Tak fordi I læste med. Hvis I har nogle gode råd til sådan en lille-bys-tøs, som mig, her til storbyen, så skriv endelig nogle beskeder til mig. Det vil jeg bare blive rigtig mægtig glad for.