Breaking News

HideMyAss’ VPN holder dig kun relativt anonym

Anonymitet og data er på alles læber i disse dage, hvor staten skriger på mindre anonymitet med begrundelsen ”terror” og ”pædofili”. Ord de elsker at smide rundt som årsager til at folk vil være anonyme, men sandheden er ofte slet ikke så grusom. Mange føler sig ganske enkelt ikke trygge ved at blive gjort til mistænkt i diverse forbrydelser, uden at have gjort nogen fortræd, eller endda tænkt på det. Hvis man googler ”ISIS” i USA kan man for eksempel ende på en ”watch list” der gør, at du bliver yderligere overvåget i din hverdag, selvom du bare skulle bruge informationen til et skoleprojekt. Mange VPN-tjenester sætter en ære i at holde dig anonym i din færden på nettet, men det er desværre ikke tilfældet med HideMyAss’ VPN.

 

Som man kan læse i denne VPN anmeldelse af HideMyAss har de en score på 0 i anonymitet, og kan altså ikke anbefales til andet end at prøve at omgå Netflix’ geografiske blokeringer, så man kan se amerikansk Netflix.

Hvorfor så vælge HideMyAss?

Hvis en VPN ikke holder dig anonym, hvorfor så vælge at gøre brug af HideMyAss’ tjeneste? I forhold til konkurrenterne må det siges at HideMyAss’ produkt ganske enkelt ikke er i samme skala som nogle af de andre, men de bruger rigtig mange ressourcer på at reklamere for deres tjeneste. Dette gør, at mange ender op med at vælge dem alligevel, da de ikke kender til det store udvalg af tjenester. Desuden tilbyder HideMyAss 30 dages fuld returret ved køb af deres tjeneste, hvilket kan få mange lokket til at prøve tjenesten. Alting er ikke dårligt ved HideMyAss, men man skal ikke benytte sig af tjenesten, hvis man ønsker at være anonym på internettet.