Breaking News

Hold din næste konference i Møns smukke natur

Skal I til at holde kursus eller konference i virksomheden, kan det være en god ide at vende næsen mod Stege på Møn. Der finder I nemlig Hotel Præstekilde, som I kan booke til jeres næste konference. På hotellet har de lokaler med plads til 100 personer. Det gør, at I sagtens kan være en større gruppe, der tager af sted. Læs mere om kursus- og konferencefaciliteterne på http://praestekilde.dk/konferencer-og-kurser/.

Hvis I har brug for overnatning, kan det også ske i lækre rammer. Hotellet har nemlig en række smagfuldt indrettede værelser, hvor I kan sove. Det kan ofte være en stor fordel, at I ikke behøver at køre hjem om aftenen, hvis kurset eller konferencen varer flere dage i træk. På den måde gør det ikke noget, hvis kurset går lidt over tid. Samtidig giver det også mulighed for, at I kan hygge jer sammen om aftenen i en mere afslappet atmosfære.

Hvis I er flere afdelinger fra hele landet, der mødes til kurset, kan det være godt for det videre samarbejde, at I også har mulighed for at tale privat sammen over en god middag efter kurset. På Hotel Præstekilde har de en lækker restaurant, hvor I kan få en treretters menu.

Gode muligheder for teambuilding

Det kan også være, at I gerne vil lave noget teambuilding i forbindelse med kurset. Så kan I også gøre det på Hotel Præstekilde. For eksempel har de mulighed for at hjælpe jer med at lave forskellige udendørsaktiviteter som at ro i kano eller kajak eller at skyde med bue og pil. Det er godt for sammenholdet i en virksomhed eller i en afdeling, at man også laver noget andet sammen end bare at arbejde sammen. Teambuilding kan være med til at afsløre hinandens styrker og svagheder for de andre.

Hvis I ikke er så meget til at skulle udenfor, kan I også lave teambuilding indenfor eller som interaktiv teambuilding. Som nævnt ovenfor har Hotel Præstekilde nogle store lokaler, som I nemt kan bruge til forskellige former for teambuilding. Det kan være, at I selv har arrangeret nogle øvelser. Det kan også være, at I gerne vil have dem til at hjælpe jer. Begge dele er muligt.