Breaking News

Hold den perfekte polterabend

En polterabend markerer overgangen fra singlelivet til ægteskabet. Det er her mænd (og kvinder) ligger den mere ungdommelige opførsel til side og bliver ordentligt voksen. Ægteskabet betyder engagement og ansvar, men også et livs lykke forhåbentlig. Denne overgang er det værd at fejre med manér. Det er vigtigt at brudgommen får en sidste rigtig fantastisk aften til at feste og have det sjovt op til brylluppet. En fin tradition som selvfølgelig skal planlægges ordentligt for at det bliver en succes. Se mere her.

 

Book og hold en perfekt polterabend

En måde at planlægge en god polterabend på er at booke et godt sted, fx i Odense, så man har de perfekte lokaler med muligheder for at drikke og have det sjovt. Så har man lagt en god bund til at aftenen bliver sjov og uforglemmelig. Det er en vigtig aften, så alt skulle gerne glide efter planen. I sidste ende er det selvfølgelig også meget op til en selv og sit engagement i polterabenden, men et godt sted kan gøre en kæmpe forskel. Så er det nemmere at skabe en god fest, hvis man har de rigtige rammer.

 

En god polterabend inden brylluppet

Den normale tradition med at holde sin polterabend aftenen før brylluppet er vist efterhånden ved at blive droppet, så man holder det i tilpas tid før den store dag, så man ikke dukker op med enorme tømmermænd og træthed. Dette er nok en meget god idé, da de fleste polterabend indeholder store mængder alkohol. Men som brudgom glæder man sig sikkert også til selve brylluppet og der vil man gerne være frisk til at få det hele med. Bryllupsdagen skulle gerne være en dejlig, uforglemmelig, festlig, hyggelig og følelsesladet dag, som man vil kigge tilbage på med glæde resten af livet. Dagen hvor man siger ja til ens store kærlighed, ja til at dele resten af sit liv med den helt særlige person som betyder alt for en.

Uanset om man bliver gift og får en masse nyt ansvar, så kan sikkert i fremtiden også godt få tid til at feste engang imellem. Man bestemmer som regel selv om ens live skal være stille og roligt og festløst eller om der kan være plads til alligevel at skeje lidt ud under ansvar. Men derfor skal man alligevel sørge for at ens polterabend bliver en super afslutningsfest, der markerer at nu er man på vej til noget nyt i livet.