Breaking News

Hundeskåle til vand og foder

Skal Fido have en ny hundeskål, så er der rigtig mange gode typer at vælge imellem. Om det så skal være med lidt ekstra udsmykning eller bare en simpel grå skål, så er udvalget nærmest uendeligt. Det er også forskelligt hvilket materiale man vælger til vovsens skål.

Skal den passe sammen med interiøret i huset, kan du helt sikkert finde en skål der matcher. Der er også mange forskellige typer skåle, som passer til forskellige typer hunde. For eksempel kan du få en høj, smal skål til hunde med lange slapøre, eller skåle i et højt stativ til store hunde, så de ikke skal bukke nakken så meget for at spise og drikke.

Skal det være plastik, keramik eller stål?

Alt efter hvad du som ejer foretrækker, så kan du vælge imellem plastik, keramik og rustfrit stål. Alt efter hvordan hundeskålene er fremstillet, så er der forskellige meninger om hvad der er bedst.

Hundeskåle i rustfrit stål er nok nemmest at holde rene, men de er som regel ret lette og har derfor en tendens til at klapre, når hunden spiser og drikker.

En hundeskål i keramik er den tungeste i udvalget, og det er nok større chance for at skålen bliver hvor man sætter den.

En hundeskål i plastik er den billigste at udskifte, så hvis du skifter skåle til din hund tit, så er plastik nok det bedste valg.

Avancerede hundeskåle

Når det kommer til foder og vandskåle til hunde, så kan du få mere en ‘kun’ en skål. Du kan for eksempel få en foderautomat, der lukker en bestemt mængde foder ud på fastsatte tidspunkter. Det kan være praktisk, hvis du har en hund der er aggressiv omkring foder, eller spiser sit foder for hurtigt.

Du kan også købe vand fontæner, som filtrerer vandet og holder det friskt længere ved at holde det i bevægelse. Det kan være en god ide, hvis din hund ikke drikker nok. Rindende vand kan motivere hunden til at drikke mere.

Udvalget er stort i hundeskåle

Nogle skåle kan du få med et stativ, som både sikrer at skålene ikke bliver flyttet rundt over hele huset, og som også kan hjælpe med at afværge problemer med nakken, som nogle hunde kan få fordi de skal bukke nakken for meget, hvis skålen bare står på gulvet.

Kan du ikke finde den type skål du er ude efter i et stativ, kan du altid vælge at købe en speciel måtte, der både afholder foder der falder udenfor skålen i at flyde ud over hele gulvet, og sørger for at skålene ikke flytter sig. Disse måtter er lavet af gummi og er nemme at holde rene. Samtidig skåner de også dit gulv imod kalkrande fra vandskålen.

Uanset hvilken type skåle du og din hund er til, kan du sikkert finde noget der passer til jer begge. Din hund er nok ligeglad med om skålen er rød eller grøn, men derfor behøver du jo ikke nøjes med en farve, der ikke passer ind i dit hjem.

Kilde: https://kildyr.dk/produkt-kategori/hundeartikler/hundeskaale/