Breaking News

Hvad er et escape room?

Et escape room er et spil, hvor deltagerne skal løse nogle gåder og udfordringer, som så i sidste ende resultere i, at de kan forlade det spændende escape room. Netop Timequest Copenhagen har lavet escape room som kan afprøves i København, hvor du for alvor kan få prøvet dig selv og vennerne eller familien af i et spil. Det er noget af det nyere i Danmark, men der er stadig kommet godt med escape rooms rundt omkring i Danmark efterhånden, da det er noget som er blevet meget populært på kort tid.

Det er sjovt og udfordrende

De fleste har tit brug for, at man kan koble af, samtidig med man tager lidt ud for at komme væk fra den hektiske hverdag. Mange oplever, at de har en lidt presset og til tider stresset hverdag. De fleste tænker kun, at det er voksne og forældre, som kan opleve det, men det kan unge faktisk også. Da der tit kan være rigtig mange forskellige ting, som man skal tænke på, og nå at få lavet. Derfor kan en tur i et escape room være godt, så man kan koble af. Det er også vigtigt at nævne, at det altså ikke kun er sjov og spas, men det er også udfordrende. Du får altså prøvet kræfter med dig selv og de evner du har, da du vil blive udsat for nogle gåder og udfordringer, som du og dem du er, sammen med skal løse. Det kræver nemlig at i løser dem, hvis i skal videre i spillet.

Det hjælper din hjerne

Det er gang på gang blevet bevist, at hjernen har brug for, at den bliver udfordret og afprøvet. Det gør den i hverdagen, men det kan være meget sundt, at du prøver at komme ud i nogle andre udfordringer, og får prøvet det af. Det er helt grundlæggende også sundt, når det er du har det sjovt, hvilket er endnu en grund til, at et escape room kan være værd at prøve. Mange undervurderer hvor vigtigt det kan være, at de løbende gennem tilværelsen styrker deres hjerne, da det vil hjælpe i fremtiden, men det vil også gøre, at man føler sig mere glad og lykkelig løbende. Der er generelt ikke meget, som taler imod, at du skal tage dine venner eller familie med ud, for at prøve kræfter med et escape room. Det er samtidig sjovt som gør, at du bliver glad og smilende, samtidig med du er sammen med nogle du gerne vil tilbringe tid med. Det hjælper derfor ikke kun din hjerne, men samtidig også, hvordan du går rundt og har det helt generelt. Det er nemlig vigtigt, at man sørger for at lave noget i hverdagen eller weekenden, som gør, at man bliver glad og hygger sig.

Hvem henvender det sig til?

Det er egentlig noget, som er ret nemt og hurtigt at besvare. Escape room henvender sig nemlig til alt og alle. Det kan nemlig bruges af alle, da det blot kræver, at i er et par stykker, som skal ud og prøve et escape room. Der er ikke store krav til, at du skal være meget intelligent, eller du skal være i god form eller lignende. Det handler blot om, at man tager afsted, samtidig med man får prøvet det af, da det kan være en fantastisk oplevelse for dem, som tager med. Det kan være relevant at prøve for ham og hende, familien, drengegruppen eller pigegruppen. Der er i grove træk ikke nogen specifikke grunde til, at man ikke bør tage af sted og udfordre sig selv.