Breaking News

Hvad fordele kan der være ved E-cigaretter?

Det er det seneste stykke tid blevet diskuteret en del hvorvidt e-cigaretter faktisk er sundere end cigaretter, og hvorvidt de kan ses som et bedre alternativ. Det er noget der stadig bliver diskuteret, og i denne artikel vil der være et fokus på den positive side af sagen. Dvs. på hvilke punkter e-cigaretter kan være det bedre alternativ til tobaks cigaretter.

Som e-cigaretter er vokset i popularitet er der også blevet opfundet flere forskellige slags e-cigaretter, og argumenter varier selvfølgelig derfor også ift. hvilken slags e-cigaretter man snakker om. I denne artikel vil der være tale om e-cigaretter som en helhed, og den originale slags, da det er den model man støder på hyppigst.

Du kan være med uden at skade lungerne

Der er hverken nikotin eller tobak i den originale model af e-cigaretten. Tobakken er hvad der skader dine lunger når du ryger, og nikotinen er hvad du bliver afhængig af. De to farligste dele af cigaretten er derved allerede elimineret.

Af denne grund kan e-cigaretter bruges til rygestop. En af grundene til at man ofte begynder igen, trods man er stoppet med at ryge, er at man har venner og kollegaer som ryger. Så når de alle sammen går udenfor for at tage en smøg, så går man jo med for man vil ikke føle sig udenfor.

Og når man er omgivet af folk der ryger er det pludselig meget sværere at modstå fristelsen.

Når du sidder og venter på bussen kan du også hele tiden komme til at tænke: ”Åh, det kunne være godt at have en smøg, så jeg havde noget at få tiden til at gå med.”

Har du en e-cigaret kan du stadig få denne følelse af at være en del af gruppen og du har noget at lave med dine hænder når du sidder og venter.

 

Du spare penge ved at ryge e-cigaret

 

Cigaretter er dyre og er du kæder ryger skal du købe dine pakker meget ofte. Det kan hurtigt komme til at blive rigtig mange penge man smider efter noget der i sidste ende kun skader din krop.

Du skal kun købe en e-cigaret én gang. Herefter er det eneste du skal købe til den smag og ’e-juice’ som det kaldes. Det er ofte en del billigere end cigaretter, og det holder meget længere end hvis du er kæderyger.

Alt i alt er der mange fordele ved at ryge e-cigaret, frem for cigaretter.