Breaking News

Hvor skal man blive fotograferet i Aarhus?

Skal du snart giftes i Smilets by, Aarhus? Og du vil måske gerne have, at der skal være helt styr på det hele og derfor hyre en rigtig god bryllupsfotograf i Aarhus.

Selvfølgelig skal du vælge en fotograf, som har fået gode anmeldelser, og som du kan se tager nogle gode billeder, du bliver glad for. Derudover er det også dejligt med en bryllupsfotograf Aarhus, der er fleksibel, så du har meget indflydelse på, hvor billederne skal tages. Der er nemlig så mange smukke locations i Aarhus – både indendørs og udendørs –  så det er oplagt at få taget billeder nogle af disse steder.

En smuk og gammel kirke

Der er rigtig mange, som jo vælger at blive gift i en kirke, så hvis du har hyret en bryllupsfotograf i Aarhus, og du skal giftes i en af byens mange smukke kirker, så skal der da selvfølgelig tages nogle billeder derinde.

Der er eksempelvis Lukas Kirken, som er stor og lys og rummelig – det kan give nogle ret flotte billeder. Så er der også Sankt Pauls kirke, som er mere traditionel og derfor også meget storslået. Det vil altså også give nogle helt unikke billeder. Et sidst bud på en kirke er Skelager Kirken, som er intim, farverig og anderledes – og derfor et helt perfekt valg for parret, som ikke har noget imod at skille sig ud. Og det må jo gerne kunne ses på bryllupsbillederne.

I grønne omgivelser

Hvis man bliver gift om sommeren, eller i hvert fald på et tidspunkt, hvor det er fint nok at være udenfor, så er det også oplagt at få taget nogle flotte billeder i naturen – og det er der rigtig mulighed for i Aarhus. Særligt hvis man leder efter nogle smukke, grønne omgivelser at få taget billeder i.

Du kan eksempelvis vælge at tage et smut i Botanisk Have eller Universitetsparken, som begge er smukke og bakkede landskaber, som i den grad afspejler Aarhus, men som også er rigtig smukke steder at blive fotograferet. Du kan også tage lidt længere ud af byen og eksempelvis tage billeder i Mindeparken eller Riis Skov, som også er smukke og grønne områder.

Med vand og vind

Hvis man gerne vil have tage billeder i naturen, men måske synes, at det er lidt for kliche med billeder i skoven, så kan man også tage sin bryllupsfotograf i Aarhus med til et sted med vand og vind – og det er der faktisk også rigtig fin mulighed for.

Man kan tage på en ægte stand som Bellevue Strand, som altså er en klassisk strand med sand og det hele, som kan give nogle meget fede billeder med masser af sommerstemning. Hvis du ikke er så meget til sand, kan du også tage et smut forbi Tangkrogen eller bare Havnen, hvor der altså er mulighed for vind i håret og en udsigt med vand – så er du klar til at få taget nogle smukke billeder til brylluppet.