Breaking News

Inspiration til en børnefødselsdag

Vores yngste datter startede i skole tilbage i august, og hendes 7 års fødselsdag nærmer sig med hastige skridt. Vi har altid holdt børnefødselsdage for vores børns klassekammarater. Vi synes det er så hyggeligt, at børnene kan få lov til at lege og hygge sig. Også plejer vi også at inviterer børnenes forældre. Mest for vores egen skyld. Det er en win-win. Mens børnene hygger sig, spiser kage og drikker Rebena saft, så drikker vi den voksne udgave, og får os en hyggelige snak.

 

Vi har haft børn i huset i 12 år, og vi er simpelthen løbet tør for gode ideer til børnefødselsdage. En af forældrene anbefalede os at tjekke Pinterest for sjove fødselsdagstemaer. Hun anbefalede os også Heliumballoner.dk. De havde selv, flittigt, brugt webshoppen, når de skulle afholde fester. Vi blev hurtige vilde med Heliumballoner.dk. De havde et stort udvalg af billige balloner. Vi fandt en hel masse gummiballoner i alverdens farver, og en tilhørende helium flaske.

Få det meste ud af dine fødselsdagsballoner

Vi fik købt lige lovlig mange balloner, da de var så billige. Det resulterede i, at vi stod med omkring 100 styks balloner ekstra, som vi ikke vidste, hvad vi skulle gøre af. Vores ældste søn fik den gode ide, at vi kunne lave en ballondans leg med nogle af dem. Hvem elsker ikke sjove lege? Men hvad dælen skulle vi gøre med resten?

 

Vi Googlede en hel masse forskellige ting, man kunne bruge balloner til. Balloner fungerer rigtig godt som dekoration til en fest, men nogle gange så glemmer man, at balloner kan bruges til meget andet en bare pynt. Børn elsker de sjove runde gummiballoner, og der findes også et hav af ballonlege.

 

Udover en ballondans leg, så fandt vi også en anden skæg leg. Legen hedder spring ballonen. I denne leg, gælder det om at springe ballonen først. Det er en dyst mellem to børn, og de skal altså sørge for at springe ballonen først med deres numser. Det er en sjov leg, som både børn og voksne kan være med på.

Nemme retter til børnefesten

Vi har allesammen prøvet de røde pølser og brød til en børnefødselsdag eller to. Men det er ikke ligefrem den mest spændende ret at servere til en fødselsdag. Nu er vi forældre til tre utrolig energifulde børn, så desto mere energi de kan brænde af i løbet af en dag, desto bedre. Derfor har vi fundet nogle geniale retter, som inkluderer børnene lidt mere. Vi har blandt andet prøvet kræfter med pynt selv cupcakes. Det er en sjov aktivitet for både børn og voksne.

 

Hvis I har en have, så er snobrød og skumfiduser over bålet også et sikkert hit. Børnene får lov til at prøve kræfter med deres balance, tålmodighed og koncentration. Har du ikke en have, så kan du servere pølsehorn som et alternativ. For at spare tid, så kan du med fordel klargøre pølsehornene dagen før eller et par dage før. Så er de lige til at tage i ovnen, og klar til at servere. Jeg vil helt klart anbefale at forberede sig med både mad og pynten, før den festlige begivenhed. På den måde, kan du bruge mere tid med børnene og dine gæster.