Breaking News

Et isoleret skur er pengene værd

Har du drømme om at få skiftet det gamle skur ud, så gælder det bare om at komme i gang. Et gammelt skur er ofte ikke helt isoleret, som det burde være, og derfor kan man risikere, at ens opbevarede genstande i skuret tager skade i vinterperioden. Med et nyt isoleret skur skal man ikke bekymre sig om noget som helst. Tag gerne et smut forbi Byens Tømrer og Tag`s hjemmeside og bliv inspireret til, hvordan dit nye skur skal se ud.

Derfor skal du anskaffe dig et nyt skur:

Hvis du er træt af at kigge på et faldefærdigt skur, der ikke rigtig kan anvendes, så er det bare med at kontakte Byens Tømrer og Tag. De kører ud til kunder i Odense og på Fyn og vil med glæde hjælpe dig. Inden du får bygget et skur er det vigtigt, at du lige tjekker de regler og love der er indenfor bygning af skure på privatgrunde. Der er nemlig nogle regler, som skal overholdes, før det kan kaldes for lovlig bebyggelse. Afhængigt af hvor stor dit skur skal være, så findes der nogle begrænsninger på, hvor stort et skur må være uden tilladelse.

Hvorfor er det vigtigt med et isoleret skur:

Det er meget begrænset hvad man kan have opbevaret i et skur der ikke er isoleret, idet mange genstande ikke kan tåle fugt og frost om vinteren. For at få en større glæde af skuret, så er det nødvendigt, at få det isoleret. Der findes mange fordele ved et isoleret skur, herunder:

  • Tæt mod vejr og vind
  • Et koldt og godt sted, hvor der kan opbevares mad og drikkelse
  • Have alverdens ting placeret i skuret

 

Et isoleret skur er med til at give dig mange flere muligheder. Et skur behøves ikke nødvendigvis at blive anvendt som opbevaringsrum, idet man også kan udnytte pladsen til hobbyrum eller andet. Der er altså mange fordele ved at isolere dit skur og der findes dygtige fagfolk, der kan hjælpe dig. Kilde: http://byenstoemrerogtag.dk/nyt-skur/.