Breaking News

Et koncepthus, der er din drøm, ikke arkitektens

Når du skal have bygget et nyt hus, er det vigtigt, at du lytter til din mavefornemmelse hele vejen igennem. Du skal selvfølgelig også se på, hvilke behov du har. De to ting hænger dog ofte sammen. Når du lytter til din mavefornemmelse sikrer du, at det er din egen drøm, du kommer til at udleve i forhold til huset. Ikke arkitektens. Selvom arkitekten har mange ideer til dit koncepthus, er det i sidste ende dig, der skal bo i. Det skal derfor fungere på alle måder for dig.

16Når du køber et koncepthus gennem Living House, kan du være sikker på altid at blive taget med på råd. Du får ikke bare en færdig løsning, som du egentlig ville ønske var anderledes. Du får et flot hus, hvor du selv har været med til at sætte dit præg hele vejen igennem. Det er både i forhold til, hvor mange rum der skal være, og om der skal være en indbygget carport.

Living House har bygget mange koncepthuse i København og på Sjælland. De har derfor stor erfaring med at bygge huse i det område og kender mange gode håndværkere, der kan hjælpe med at få dit hus færdigt.

Koncepthuse i god kvalitet

Alle koncepthusene lever op til moderne standarder og krav. Husene er lavet, så de holder på varmen. De har derfor et lavt varmeforbrug om året. Det giver en høj energimærkning. Det er altså ikke et hus, som du skal bruge særligt mange penge på at opvarme. Det er også værd at tage med i betragtning, når du skal købe et koncepthus.

Koncepthusene har typisk to badeværelser, der lever op til alle krav til vådrum. Det skal ikke bare være smarte løsninger, men også funktionelle løsninger. Det giver dig det bedste hjem at bo i.

Når du taler med arkitekten, er det altid en god ide, at du husker, at det er dig, der skal bo i huset. Det skal derfor leve op til alle de krav, du har til det. Det kan være i forhold til ekstra loftshøjde. Det kan også være i forhold til at have en kælder. Eller at der kommer en førstesal på. Husene er nemlig som regel kun i et plan. Det er derfor en god ide at tænke over, om du har brug for et plan mere. Det kan give dig en større have eller en bedre udsigt.