Breaking News

Lav dit kontorarbejde på den sunde måde

Efterhånden som alting bliver digitaliseret, er der flere og flere der laver størstedelen af deres arbejde på computeren. Det betyder at de bruger størstedelen af deres arbejdsdag, på at sidde i en kontorstol foran et skrivebord, og på længere sigt kan dette virkelig gøre skade på ryggen. Når man sidder ved en computer, kan man trodsalt komme til at falde lidt sammen, og vores krop er faktisk slet ikke lavet til at sidde som vi gør, når vi sidder ved et bord.

Det kan dog føles lidt svært at gøre noget ved, da man trodsalt er nødt til at sidde foran sin computer, da det er der man laver sit arbejde, og den kan være svær at gå rundt med, hvis man vil op og stå og lave sit arbejde.
Der findes dog en helt simpel løsning til dig der gerne stadig vil kunne lave dit arbejde, men også gerne vil gøre hvad du kan for at forebygge rygskader i fremtiden.

Et hæve-sænkebord er en genial løsning

Er det dårligt for ryggen at sidde ned og lave sit arbejde, så er man jo nødt til at stå op. Men man vil stadig gerne have en overflade som ens computer kan stå på, så man ikke skal holde den. Det nytter heller ikke noget at putte computeren på skrivebordet mens man står op, for så står man jo bare krumrygget over skrivebordet, og det er værre end at sidde ned længe.

Den perfekte løsning er at kunne løfte skrivebordet op i en højde hvor du kan stå ved det og have din computer stående på det, så du kan både lave dit arbejde og få strækket benene. Alt dette kan nemt lade sig gøre med et hæve-sænkebord.

Og når du bliver træt af at stå op, kan du nemt og simpelt sænke bordet igen og fortsætte arbejdet siddende.