Breaking News

Lederuddannelse

Det er ikke alle som har hørt om en Mini MBA lederuddannelse. Det skal siges, at det ikke er en beskyttet titel. Den er skabt så den giver dig et udvidet perspektiv som leder, når det bliver indført i de klassiske MBA-discipliner.

 

Hvorfor tage lederuddannelsen Aros Mini MBA?

En af Danmarks førende ledelseseksperter er Steen Hildebrandt, og netop Steen Hildebrandt har været med til at udvikle lederuddannelsen. I løbet af det halve år som du er i gang, får du seks intense undervisningsdage, studiegrupper, øvelser og en afsluttende eksamen. Denne lederuddannelse giver dig klassiske MBA-fag, samtidig med det giver dig yderligere viden om fremtidens ledelse.  Du bliver samtidig også et medlem af Aros Management Club. Pensum som du igennem lederuddannelsen skal op i, er udelukkende fra respekterede forfattere og forskere. Pensum vil hovedsageligt være på dansk. Du får igennem lederuddannelsen et solidt og bredt netværk, som du vil kunne sparre godt med i fremtiden, hvis det er, at der er brug for det, nu hvor i alle har været igennem det samme, samtidig med at i gjorde det sammen som en enhed. Hvis det lyder spændende, så læs mere her.

Hvem egner lederuddannelsen sig til?

Lederuddannelsen Aros Mini MBA er for dig, som vil tage det næste skridt i karrieren. Du tænker proaktivt samtidig med du kigger fremad. Du har et drive som er godt, og som hænger sammen med dine ambitioner. Lederuddannelsen er netop til dig, som vil blive en bedre leder eller vil være en leder i fremtiden. Så brænder du for at blive klogere, så gør du klogt i at læse videre om lederuddannelsen.

 

Hvordan er Aros Mini MBA opbygget?

Det tager seks måneder, og det er opbygget omkring seks undervisningsdage. Man har en undervisningsdag hver måned, og derfor vil det tage seks måneder. Forud for hver eneste undervisningsdag skal du læse et pensum på 200-300 sider. Du vil efter hver undervisningsdag få nogle individuelle øvelser, samtidig med du skal mødes med din studiegruppe, og det vil til sidst slutte ud i en lille eksamen.

 

Hvad er Aros Management Club?

Det er en eksklusiv gruppe, som du får medlemskab til, når det er du har deltaget på Aros Mini MBA. Efter uddannelsen vil du blive opdateret på aktuelle emner. Du vil samtidig også få gratis adgang til foredrag og masterclasses med førende erhvervsledere og eksperter. Ikke nok med det, vil du samtidig få invitationer til ledelsesarrangementer med ligesindede. Som tidligere nævnt, så får du et netværk som du kan sparre med, og networking er også noget som kan gøres igennem Aros Management Club.

 

Der tages udgangspunkt i dig

Det handler om at du får et generelt kompetenceløft. Og det vigtige i det tilfælde er, at du får konkret træning. Mellem alle undervisningsdage vil der være helt individuelle øvelser, som handler om den relevante teori og de værktøjer som netop kan hjælpe dig, til at blive en bedre leder. Du får også værktøjer som kan hjælpe din arbejdsplads, og derfor kan du bruge din ekspertise og viden på andre personer, end kun at bruge det på dig selv.