Breaking News

Mangler du ideen til næste sommerferie?

Hvad skal din familie lave i næste sommerferie? Spørgsmålet indebærer et helt planlægningsprojekt, som ofte kræver en del og kan være meget omfattende. Men realiteten er ofte at de fleste egentlig gerne bare vil have lov at nyde hinanden og deres børn i ro fra hverdagen. Så hvordan kan det gøres bedst muligt? Her er der næsten ikke noget mere oplagt end at tage på campingferie, hvor især samværet kommer i fokus. Du finder mange super skønne muligheder for dejlige campingpladser rundt omkring i Danmark. Augustenhof Strand Camping er en af dem med sin fantastiske placering lige ud til Lillebælt. Det giver en helt særlig stemning og ro.

 

Her finder man både muligheder for selv at tage campingvognene med, men kan også leje sig ind i en af deres hyggelige campinghytter. Især naturen giver gode muligheder for dejlige ture rundt på Als, som kun kræver gåben eller cykel. Og ønsker man lidt mere byliv, så ligger Sønderborg ikke mange kilometer væk, som er en by med masser at byde på. Så måske dette var ideen til næste sommerferie? Du behøves ikke engang at tage uden for Danmark, for at få en skøn ferie med hele familien, hvor man kan få alt det, man gerne vil have ud af en sommerferie sammen.

 

Camping i Danmark skal opleves

Mange har så travlt med at drage tusind kilometer sydpå for at campere i ofte meget varmere himmelstrøg, men har vi den danske sommer med os, så er der ingen grund til at rejse så langt. I Danmark finder man mange utroligt flotte og hyggelige campingpladser, som byder på alt det man kunne ønske sig og have brug for. Se bare til Als og Augustenhof Strand Camping, hvor du kan gå smukke ture langs stranden og kigge ud over Lillebælt. Camping i Danmark er også værd at opleve og kan noget helt unikt, som det sydpå ikke kan hamle op med.

 

Hyggen findes i det danske

Skal man have rigtig hygge, så er der ingen tvivl om at det bedst findes i det danske, og hvordan så det? Den helt særlige hygge, som danske sommeraftener byder på er noget, som især kommer til udtryk på de danske campingpladser, hvor samtlige grill tændes og øl knappes op. Camping skaber og har en stemning, som her er helt unik. Så skal ferien stå i hyggens tegn, så er det afsted på campingferie med hele familien. Alle kan være med på camping og man finder mange gode muligheder rundt i Danmark. Muligheden for at se Danmark fra alle dets vinkler, som man fx kan det på Augustenhof Strand Camping beliggende ved Als nær Sønderborg.