Breaking News

”Min dårlige internetforbindelse giver mig knopper”

Lyder det som dig, og har du brug for bedre og hurtigere internet? Har du forsøgt at skifte internetudbyder, men uden at kunne se forskel ift. dit internet. Måske er det ikke udbyderen det er galt med, men derimod kan der være forstyrrelser på linjen. Disse forstyrrelser kan være træer, bakker, huse eller andet – kun fantasien sætter grænser.

Du kan styrke dit internet

Men med en internet forstærker kan du faktisk vinke pænt farvel til dit dårlige internet og sige pænt goddag til et internet, der fungerer lige efter dine behov. Når du vælger at få dig en internet forstærker, så skal det ikke betyde, at du skal forholde dig til en ny internetudbyder. Derimod betyder det, at dit eksisterende internet egentlig bare forstærkes. Og hvordan foregår det? Internet forstærkeren modtager det trådløse signal fra din router og derfra gentager den dette. På denne måde når dit internet ud til alle de kroge af dit hjem som du ønsker. Du kan forstærke dit internetsignal uanset om du bor i en lille bygning, mellem bygning eller en storbygning. Desuden er det også muligt at forstærke internettet i din bil eller båd, hvis du ejer sådan en og gerne vil bruge mere tid dér, men stadig ønsker at være forbundet med omverdenen.

Internet forstærkeren er meget nem at sætte op. Det er kompakt enhed og du får et fuldt sæt dvs. at det består af en mobil repeter, indendørs og udendørs antenner med kabler og strømforsyning og det er alt hvad du har brug for, for at udnytte dit internet bedst muligt.

Skal du stadig overbevises?

Har du stadig brug for overbevisning, så kan du læse med her.

En internet forstærker er det perfekte valg for dig, hvis du har meget trafik på dit internet, som f.eks. i en virksomhed med flere medarbejder på samme kontor eller i et hjem med flere børn, som alle skal bruge internettet til lektier eller til tidsfordriv på mobil eller tablet. Så hvis du oplever, at dit internet kan være meget langsomt og ikke altid vil loade, så kan faktisk være derfor.

Det kan også være, at du faktisk har opdaget, at dit internet ikke er optimalt jo flere der er på. Under corona, hvor al undervisning og arbejde foregik hjemmefra, var der sikkert mange, der opdagede hvordan det tager på internettet. I det tilfælde kunne det også have været godt med en internet forstærker.

Faktisk kan dit internet også forstyrres af væggene og gulvene i dit hjem, så hvis du har børn, der har værelser på overetagen eller i enden af hjemmet, og de klager over dårligt internet, men du har ingen forstyrrelser, så kan det faktisk være derfor og ikke bare noget de bilder dig ind. Det er nemlig ikke sikkert, at jeres internet når op til dem på overetagen eller ned til dem for enden ad gangen, hvis jeres router står i stuen eller i stueetagen.

Skriv et svar