Breaking News

Nyd jeres sølvbryllup i fulde drag

Når man som gift par har været sammen i 25 år, så er der mange, der vælger at holde sølvbryllup, så de kan fejre deres kærlighed og deres ægteskab sammen med de mennesker, som de elsker og holder af.

 

Der er dog også nogen, som gerne vil holde det for sig selv og som tager ud at rejse sammen. Dette er også utrolig hyggeligt. Man kan få lov til at være sig selv og bare være sammen med sin udkårne og nyde, at man nu har været sammen i så mange år.

 

Der er mange måder at holde sit sølvbryllup på og det er helt op til jer, hvordan I gerne vil holde det. Det er jeres dag og I skal bare nyde det i fulde drag, om det så er alene med hinanden eller sammen med jeres familie og venner.

Brug dagen sammen med de mennesker I elsker

Vælger I at holde fest, så er der flere ting, som der skal være styr på. I skal finde ud af, hvad gæsterne skal have at spise, om der skal være live musik eller noget andet og hvor mange I gerne vil have med og hvem. Det kan virke uoverskueligt i starten, men dette er en fest, som godt kan tage lidt tid at planlægge, men det bliver det hele værd i sidste ende, fordi I kan få lov til at fejre hinanden.

 

Hvis I har lidt svært ved at finde på ting til jeres sølvbryllup, så kan I prøve at kigge her: https://www.dreamshop2u.dk/Solvbryllup.html

Det kan være svært at finde det helt rigtige tema eller de rigtige farver til pynten, men det skal nok komme med tiden. I ender med at finde det helt rigtige og I får en helt fantastisk fest.

 

I kan eksempelvis vælge at bruge farven sølv, fordi det er jeres sølvbryllup og det ville være et oplagt farvetema, men det er helt op til jer selv, hvad I gerne vil have. Det er jeres fest og dermed de farver, som I synes passer sammen, som I skal vælge.

I kan fejre sølvbryllup på mange måder

 

Det er også muligt at tage på ferie og ikke holde en fest. Det er der mange, der gør, fordi de ikke har behov for at holde en fest og være sammen med andre. Man kan tage mange forskellige steder hen, men derfor kan man sagtens holde en lille komsammen for de allernærmeste når man kommer hjem.

 

Her kan I også vælge at have lidt bordpynt og lave noget lækkert mad. Dette kræver ikke ret meget, men I bliver stadig fejret af jeres familie og tætteste venner, for lige meget hvad, vil de helt sikkert gerne komme. I kan nok ikke regne med, at de ikke kommer på besøg for at fejre jer, bare fordi I tager på ferie. På denne måde får I tid med hinanden, men også med andre.