Breaking News

Opgrader boligen i stedet for at købe nyt

Det går godt for dansk økonomi. Et sikkert tegn på, at vi for alvor har sluppet krisen, er at boligpriserne stiger i store dele af landet. Særligt omkring de store byer er det blevet dyrere at opgradere boligen, til en større model. Dette betyder, at flere overvejer at droppe drømmen om at købe en større bolig og i stedet udføre forbedringer på den eksisterende bolig. En tilbygning kan forøge dine boligkvadratmeter, som samtidig potentielt vil kunne dig en højere boligvurdering, skulle du ønske at sælge.

De fleste boligforbedringer kræver en eller form for håndværker. Særligt en tømrer kan udføre mange forskellige opgaver, og er særlig nødvendig når du eksempelvis ønsker at lave en tilbygning eller måske opgradere dit køkken.

Vælg den rigtige håndværker til opgaven

Gør-det-selv drømmen lever stadig i de fleste af os, men i mange tilfælde kan det anbefales at man får professionel hjælp til at opgradere sin bolig. Som i så mange andre tilfælde, så kan det godt betale sig at undersøge markedet og danne sig et overblik over hvilke priser, der er på forskellige ydelser. Måske du er villig til at betale ekstra for den tømrer, som din nabo har anbefalet, eller måske ønsker du blot at få den billigste pris. Ofte kan det også betyde, at du har lidt at forhandle med, hvis andre tømrer har givet dig tilbud, som er væsentligt anderledes, end det tilbud du fik, af den førnævnte anbefalede tømrer. Uanset hvad dit behov må være, så er det kun til din egen fordel at få flere tilbud på tømrer priser.

Måske du tænker, at det lyder som et stort arbejde at få indhentet flere tilbud på tømrer priser. Det behøver det heldigvis ikke at være. Der findes virksomheder som specialiserer sig i at indhente tilbud på dine vegne. Dette betyder, at du kan få lov til at koncentrere dig om vigtigere ting og lade tilbuddene komme til dig

 

Hjælp dig selv godt på vej

Ens bolig er ens base og der hvor man kan tilbringe tid med familie og venner i trygge rammer. Derfor er kvaliteten af det udførte arbejde, selvfølgelig også yderst vigtigt. Du har helt sikkert nogle klare ideer om hvordan du ønsker at indrette boligen, og hvordan det ydre skal præsentere sig. Men konstruktionen er hjertet af byggeriet og derfor også yderst vigtigt. Tag din håndværker med på råd, han vil kunne komme med input som du muligvis ikke har overvejet. Reglerne på byggeområdet kan være komplicerede, og derfor kræver det ofte professionel vejledning. Har du brug for uvildig rådgiver, så kan du med fordel tage kontakt til en uvildig byggerådgiver.
At komme i gang med en opgradering af din eksisterende bolig, behøver altså ikke være et stort og uoverskueligt projekt. Det handler om at dele projektet op i mindre bidder, og benytte alle de værktøjer og hjælpemidler som er til din rådighed. At finde den rigtige håndværker til dit arbejde, er et stort skridt i den rigtige retning.