Breaking News

Pas på klimaet og køb brugte biler i Herning

Skal du have ny bil? Så bør du stoppe op en ekstra gang, inden du beslutter dig for at købe en helt ny bil. CO2 udledning ved produktionen af nye biler er nemlig så høj, at det klimamæssigt ikke kan svare sig at skifte den gamle Ford ud med en spritny Audi, der efter sigende skulle være både moderne og nem at have med gøre. Tværtimod bør du især kigge mod andre horisonter – for eksempel brugte biler. Læs mere nedenfor og bliv klogere på, hvorfor du bør investere i en brugt bil.

En god investering

Biler er dyre. Derfor er det de færreste, der fra begyndelsen har råd til at lægge store beløb ud. I stedet tyr de fleste til et større lån, der kan gøre købet muligt. Men hvorfor ikke spare penge, hvor du kan – og samtidig tage de rigtige klimabriller på? Det er der flere gode grunde til, at du bør gøre. Vidste du for eksempel, at en bilproduktion udleder fem gange så meget CO2, end hvis du kører rundt i din bil i et år? Det er temmelig meget. Netop af den årsag skal den moderne og spritnye bil kunne noget helt særligt miljømæssigt, før det kan svare sig.

 

Køber du en brugt bil, er der heldigvis hjælp at hente rundt omkring hos erfarne forhandlere. De fleste forhandlere ligger inde med mange års erfaring, når det kommer til bilsalg. Derfor skal du ikke være nervøs for, at udbuddet er småt. Tværtimod er der et stort udbytte for brugte biler. Her kan du finde mange forskellige årgange, hvor det er begrænset, hvor mange kilometer nogle af dem har kørt. Ligeledes kan du finde både kvalitet og sikkerhed i de flest brugte biler. Du skal altså ikke være nervøs for, at bilen lige pludselig ikke kan mere. Find den rette forhandler, spar penge og gør noget godt for miljøet samtidig.