Breaking News

Plads til alle på stor konference

Inden for mange forskellige brancher er det vigtigt, at I løbende mødes og udveksler viden og erfaring. Det er lige meget, om det er i lægebranchen, lærerbranchen eller en helt tredje. I kan altid have godt af at få nye inputs og høre om andre måder at gøre tingene på. Det er derfor en rigtig god mulighed for jer for at udvikle jer rent fagligt.

Ofte kan en konference blive meget stor og med mange deltagere, fordi der netop er så mange, der har godt af den nye viden, som kommer frem på konferencen. Hvis du skal planlægge en konference, hvor der skal være plads til en masse mennesker, er det derfor en god ide, at du vælger et sted, hvor de har de rette faciliteter til det. Skal det være i nærheden af Århus, kan det for eksempel være Kysthotellet på Djursland.

Der har de plads til 160 sovende konferencedeltagere og endnu flere, der bare kommer i løbet af dagen. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig for at finde et stort sted, hvor I nemt kan være alle sammen.

Konference i Østjylland er en god mulighed

Måske har du slet ikke overvejet at holde din konference i nærheden af Århus endnu, men det er faktisk en rigtig god mulighed for dig. Særligt hvis der kommer deltagere fra hele landet. Hvis der både kommer nogle fra Nordjylland, Sønderjylland og København, er der ikke mange steder, hvor der er lige langt for dem alle sammen. Når du holder konferencen i nærheden af Århus, vil de dog alle sammen skulle bruge nogenlunde lige lang tid på at komme dertil. Det gør det nemt at starte konferencen om morgenen, så er der ingen, der har skullet tidligere op end andre.

Det er dog også en god ide, at du ikke planlægger at holde jeres konference i selve Århus by. Hvis du gør det, kan du nemt risikere, at folk smutter om aftenen, og det ville være ærgerligt, da det netop er om aftenen, at der er god mulighed for, at I kan netværke og lære hinanden bedre at kende. Der kan I lære om hinandens erfaringer og måske få sat ansigt på nogle, som I kun har mailet med eller talt i telefon med. Det er derfor en god mulighed for jer.

Når du holder konferencen på Djursland, slipper du for, at folk smutter før tid. Der bliver de på konferencecenteret, særligt hvis du har bestilt overnatning.

Gode muligheder for overnatning på stort konferencecenter

En af grundene til, at det er en god ide at bestille overnatning i forbindelse med konferencen, er netop, at det giver mulighed for at netværke om aftenen. Når I skal overnatte efter kurset, er der ikke nogen, der skynder sig at smutte, fordi de gerne vil nå tidligt hjem til deres familie. Der bliver de for at få resten af dagens program med. Det er derfor en god mulighed for jer som arrangører for at holde på folk.

Derudover giver en overnatning selvfølgelig mulighed for, at I kan dele konferencen op over to eller flere dage. Det kan være en fordel, hvis I har meget stof, som I skal igennem. Det er tungt for deltageren på konferencen, hvis de skal igennem en masse i løbet af en dag. Ofte kan I godt lave et tætpakket program og få det hele gjort færdigt på en dag, men det kan også gøre, at folk er så øre i hovedet bagefter, at de bare gerne vil skynde sig hjem. Ideen med konferencen er netop, at deltagerne har mulighed for at lære noget nyt på en god og ordentlig måde.