Breaking News

Rå og industrielle New Yorker gulve

New Yorker gulvene hører oprindeligt til i industrien, da de er slidstærke, praktiske og har en lang levetid. På det seneste er gulvene blevet så populære, at de ikke længere kun hører til i en lagerhal eller lignende. Mange mennesker har forelsket sig i det industrielle look, og det er ikke uden grund. Gulvene er enkle og smukke, således de passer ind alle steder. Ligeledes kan de fås i forskellige naturfarver. De kan passe ind både i det private hjem, i butikker og selvfølgelig også i industrien. Gulvene tilfører noget råt, urbant og moderne til rummene. New Yorker gulve er lavet til at kunne tåle hårdt slid, så de passer ind de fleste steder – for hvem vil ikke have et holdbart gulv, der holder i mange år?

New Yorker gulve der kan holde til næsten alt

Gulvene er af yderst høj kvalitet, og de er lavet af beton. Beton er et slidstærkt materiale, som kan holde i mange år, selvom de bliver udsat for konstant slitage. New Yorker gulvene er lette at rengøre og vedligeholde, og de bliver ikke grimmere med tiden. Gulvene passer dermed til rum, der bliver udsat for mange mennesker og dermed meget slid. Det kan være butikker, institutioner og også de private hjem. Udover at være praktiske er New Yorker gulve i den grad også smukke. De har en glat og strømlinet overflade, der bidrager til det moderne look i et rum. Selvom man ikke lige er opmærksom på det, så spiller gulvet faktisk en central rolle i arkitekturen og indretningen. Det bidrager med det sidste finish, og dermed til oplevelsen af det enkelte rum. New Yorker gulve bidrager således med noget råt og industrielt, som tiltaler mange mennesker.

Urbane New Yorker gulve

De rå New Yorker gulve er inspirerede af storbyens stemning. Med sådan et gulv kan du således invitere storbyen indenfor, og dit hjem eller arbejdsplads vil få en helt speciel stemning. Netop det industrielle look giver en følelsen af at være i storbyen. Man kan næsten høre den konstante larm af de gule taxiers dytten, menneskemylders snakken og i det hele taget storbyens summen. Ved at invitere byen indenfor kan du drømme dig væk til en storby, ligegyldigt hvor i verden du er. Hvis du er blevet lun på at anskaffe dig et slidstærkt og smukt gulv, så kan du her finde inspiration på rå og industrielle New Yorker gulve. Du vil bestemt ikke fortryde valget af sådan et gulv, ligegyldigt om det er til dig selv eller til din arbejdsplads.