Breaking News

Rengøringsfirma i Slagelse

Har du brug for rengøringshjælp for at få hverdagen til at hænge sammen? Bor du på Sjælland? Eller har du en virksomhed på Sjælland, som mangler rengøringspersonale? I Slagelse holder Merkur Service til. Det er en rengøringsservice som tilbyder fleksibel service til virksomheder og privatpersoner. Uanset om du kun har brug for rengøring i forbindelse med særlige lejligheder eller du ønsker hjælp hver uge, kan du få hjælp.

Rengøringshjælp giver dig tid til kvalitetstid

Du skal ikke tænke, at rengøringshjælp er et tilbud, der kun gælder landets elite. Mange børnefamilier kan eksempelvis have gavn af hjælp til rengøringen. Det er med til at skabe overskud i hverdagen. Hvis man ikke lægger kræfter i rengøringen, har man tid til andre aktiviteter.

Professionelle medarbejdere

Hvis du bestiller rengøringsfirma fra Slagelse til dit hjem eller din virksomhed, får du et professionelt rengøringspersonale på besøg. Hos rengøringsfirma i Slagelse er de ansatte professionelle medarbejdere, der ved noget om den service, de yder. De er særligt dygtige, fordi de jævnligt bliver efteruddannede. Du vil derfor med stor sandsynlighed være tilfreds med det rengøringsarbejde, der bliver udført for dig.

Vedligeholdelse af dine gulve

Det kan være en uoverskuelig opgave at vedligeholde sit gulv. Du behøver ikke selv stå for det. Uanset hvilken gulvbelægning, du ønsker vedligeholdt, kan du få hjælp af rengøringsservice fra Slagelse. Hvadenten du har et bestemt slags gulv af sten, beton, linoleum eller træ, kan du få hjælp til at få det vedligeholdt. Det sparer dig fra en masse tid og anstrengelse.

Skånsom rengøring

Har du et flot arvestykke, der går langt tilbage i familien, som du er øm over? Eller har du netop fået lagt nye trægulve? Uanset hvad du er særligt øm over, skal der nok blive taget hensyn. Rengøringen er vedligeholdende og ikke nedslidende.

Miljøvenlig rengøring

Der bliver taget hensyn til miljøet, hvis du gør brug af rengøringsfirma i Slagelse. Det betyder, at der bliver brugt så lidt vand som muligt. Derudover bliver der udelukkende gjort rent med svanemærkede produkter. Desuden foregår rengøringen med langtidsholdbare redskaber. Der bliver benyttet så få engangsprodukter som muligt.

Fleksibel rengøringsservice

Du kan nemt lave en fast aftale med rengøringsfirma Slagelse. Det at du har en fast aftale betyder dog ikke, at den ikke kan ændres. Fra dag til dag kan du komme med nye ønsker til din rengøring. Hver uge behøver ikke at være ens.

Kvalitetssikring af rengøring

For at de i rengøringsfirmaet kan vide sig sikre på at leve op til det aftalte, gør de brug af kvalitetssikring. Du kan altså være en tryg  kunde. Hos rengøringsfirmaet i Slagelse sørger de for at overholde aftaler. Som kunde får du det, du betaler for.

Rengøringsfirma fra Slagelse tilbyder erhvervsrengøring

Firmaets erhvervsrengøring er akkurat lige så effektiv og professionel som den rengøring, der bliver udført i private hjem. Erhvervsrengøringen er desuden lige så fleksibel. Hvis du har brug for at ændre rengøringsaftalen fra dag til dag, er det muligt.

Miljøvenlig flytterengøring

Rengøringsfirmaet tilbyder blandt andet at udføre flytterengøring for dig. Der er meget at ordne og tage stilling til i forbindelse med en flytning. Hvis rengøringen bliver klaret for dig, har du en mindre ting at ordne. En hovedrengøring i forbindelse med en flytning, kan tage lang tid. Du sparer højst sandsynligt dig selv for en masse tid og besvær. I stedet for at gøre rent, kan du bruge din tid og energi på det sted du flytter til. Det er mere givende end at lægge sin energi i det sted, du forlader.

Vinduespudsning

Det er ikke kun afstøvning, støvsugning og vask af gulve, rengøringsfirmaet kan tilbyde. Du kan også få hjælp til andre services. Det gælder eksempelvis vinduespudsning. Ligesom med rengøringen, leverer firmaet en fleksibel og miljøbevidst service.