Breaking News

Så er jeg endelig blevet student!

Heeej 🙂

Så er det endelig blevet min tur til at kunne kalde sig student. Jeg er lige blevet færdig med min tur på gymnasiet, og jeg må nok lige sige, at jeg er blevet en rigtig klog lille en. Jeg er da i hvert fald lidt mere oplyst, end jeg var før. Det er nu ikke fordi jeg føler at jeg egentlig er blevet meget klogere som sådan.. Det gider jeg ikke til at sidde og skrive om nu, for det er da herre kedeligt at læse om..

Jeg vil istedet for godt lige fortælle jer noget, som jeg har fundet. Det er et sted, hvor man kan finde lån for studenter. Det er altså ikke lige så nemt at få sig et lån, nu hvor man er kommet ud som student, så det er meget rart, hvis man nu har et eller andet, som man bare har brug for et lån til. Det ville jeg egentlig bare rigtig gerne lige fortælle jer om.