Breaking News

Sådan får du den bedste sensommer med vennerne

Hvis man mangler noget at lave i den skønne sensommertid, så er der masser af forskellige aktiviteter man kan tage til med både kæreste og venner. Hvis man søger lidt fest og ballade med vennerne, kan det være en god ide at tage til oktoberfest i München, det er en af de største folkefester i verden. Hvis man mangler en god ide til en tur med vennerne, eller måske også kæresten, så kan Oktoberfest helt sikkert anbefales. Man kan læse meget mere om Oktoberfest historie online, her kan man også læse mere om hvorfor man holder Oktoberfest, og hvorfor det ligger i september måned.

 

Når man skal afsted til Tyskland i slutningen af september, så er det dog vigtigt at have med i sin planlægning, at der er mange der vælger at tage til Tyskland lige i denne periode, derfor skal man sørge for at planlægge lidt i god tid, inden man tager afsted.

 

Sørg for at booke hotel i god tid i forbindelse med oktoberfest i München.

Der er rigtig mange turister der gerne vil opleve hvad det vil sige at være til den originale oktoberfest i München, og derfor er der prop fyldt med turister i denne periode. Det er meget svært, hvis ikke umuligt at finde overnatningsmuligheder i nærheden, i de sidste par uger op til, og derfor er det vigtigt at man sørger for at lede efter hoteller, campingpladser, ferielejligheder med mere i god tid inden man skal afsted. Der er mange der bliver fanget i fælden, og tror at de bare kan køre til Tyskland og finde et hotel på vejen. Der er mange hoteller i München, men i slutningen af september kan man godt regne med at alle disse hoteller er helt fyldt op.

 

Derfor skal oktoberfest opleves

Det er super stor oplevelse at opleve oktoberfest, og det er relativt tæt på Danmark, og derfor er der ikke nogen undskyldning for ikke at køre derned og kigge. Det er svært at forklare hvor stort det egentligt er, og det er helt sikkert noget man skal opleve før man helt kan forstå hvor mange mennesker der egentligt kommer til sådan et arrangement. Der sker meget i dagene op til, og der er rigtig meget at opleve. Det er helt sikkert en oplevelse værd at tage ned og se fænomenet, især hvis man er en af dem der er glade for øl i meget store glas.