Breaking News

Sådan fikser du dit ødelagte spisebord

Har børnene løbet lidt for meget rundt og er kommet til at ødelægge træpladen? Eller har de gamle bordben simpelthen bare givet efter under for meget vægt?

Det kan ofte virke nemmere bare at skifte hele bordet, når det er gået i stykker. Men måske har spisebordet en bestem sentimental værdi for dig. Eller måske har du bare ikke lyst til at bruge mange penge på at købe et helt nyt bord. Uanset hvad er der mange gode grunde til, hvorfor du selv bør gøre en indsats for at skifte for eksempel gamle bordben ud, før du kassere selve bordet til skrot.

Læs mere her om muligheden for at reparere på det gamle spisebord.

 

Bordbenene

Er bordbenene ved at blive lidt slidte at se på? Eller er de bare begyndt at blive så dårlige, at du bekymrer dig helt over den dag, hvor de uundgåeligt vil knække sammen midt under aftensmaden? Så skift da endelig bordbenene ud med nogle nye. Klik her og se det store udvalg af bordben du kan købe hjem.

Der findes mange gode forskellige former af bordben derude og du har mulighed for helt selv at bestemme hvilke nogle du har lyst til at købe hjem. På den måde kan du hurtigt og nemt anskaffe dig nogle bordben, som passer ind i lige præcis dit hjem.

Måske vil du gerne have nogle bordben, som minder meget om dem du allerede har. Eller måske vil du gerne prøve noget lidt nyt og forsøge dig frem med nogle bordben i et helt andet design. På den måde kan du hurtigt give lidt nyt liv til et gammelt møbel og på den måde forlænge selve møblets levetid.

 

Træpladen

Hvis det er træpladen den er galt med, så er der også gode muligheder for at skifte den ud. Du kan jo eventuelt vælge en træplade som er lavet i samme træsort og farve, som den tidligere plade. Eller du kan vælge af forny looket af bordet og købe noget helt andet.

At skifte bordpladen ud er en sikker og nem måde at give hele din stue et helt nyt look, eftersom spisebordet eller sofabordet er store møbler, som ofte optager en masse visuel plads i rummet. Husk blot på at træpladen også gerne skal matche dine bordben. Så hvis bordbenene for eksempel er i en bestemt træsort, så er det ofte en god ide at fortsætte i den stil og købe en træplade i en sort, der matcher.